Opleiding Leergang Cloud & Virtualization Expert

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

In dit unieke programma ontwikkelt u zich tot Cloud en Virtualization Expert. U behaalt 2 internationaal erkende certificaten.

Voor wie

Deze opleiding is ontwikkeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de mogelijkheden en complicaties die het gebruik van cloud- en virtualizationdiensten met zich meebrengen. U bent bijvoorbeeld consultant, business- en IT-manager, businessanalist of IT-specialist.

Voorkennis

U heeft een HBO-werk- en -denkniveau.

Aanpak van de training

Deze praktijkgerichte opleiding biedt een compleet overzicht van alle relevante aspecten van cloud computing en virtualization.

Studiemateriaal

Gedurende deze opleiding beschikt u over actueel, Engelstalig studiemateriaal. Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

Inhoud

Inhoud

De opleiding is opgebouwd uit 2 trainingen en bijbehorende examens:

Cloud Essentials

(2 dagen)

 • Definitie cloud computing
 • Businessoverwegingen en voordelen van cloud computing
 • Technische eigenschappen en cloud-varianten
 • IT-servicemanagement en cloud computing
 • Migratiescenario's voor cloud-diensten
 • Compliance, risico's, wet- en regelgeving, financiële en strategische aspecten bij het invoeren en gebruikmaken van cloud-diensten
 • Examen

Virtualization Essentials

(2 dagen)

 • Technische specificaties en virtuele infrastructuur
 • Organisatievoordelen van virtualisatie
 • Migratiescenario's
 • Opbouw, structuur en implementatiescenario's voor virtualisatie
 • Virtualisatie en IT-servicemanagement
 • Compliance, risico's, wet- en regelgeving, financiële en strategische aspecten bij het invoeren en gebruikmaken van virtualisatie
 • Examen

Officiële certificaten en diploma's

Na afloop van elke training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit programma bereiden u uitstekend voor op de 2 officiële examens die in het programma zijn inbegrepen. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, ontvangt u van Computrain tevens het diploma 'Cloud & Virtualization Expert'.

Planning

Ongeveer 3 maanden, 4 dagen. Regio's: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Code: C-LCVE
Totaal: € 2.548,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Leergang Cloud & Virtualization Expert

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.