Training Certified Information Security Manager (CISM®)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

CISM® is een wereldwijd erkende titel voor Information Security Management. Met deze titel verhoogt u uw marktwaarde. Tijdens de CISM®-training wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van securitymanagement. Na afronding van de training heeft u een gedegen kennis van de 4 CISM®-domeinen en kunt u deze in de praktijk toepassen. U bent optimaal voorbereid op het internationale CISM®-examen.

Officieel erkend

De CISM®-training wordt gegeven door een ervaren CISM®-gecertificeerde trainer. Tijdens de training maakt u gebruik van het officiële studiemateriaal van ISACA. U bent hierdoor altijd verzekerd van het meest up-to-date studiemateriaal.

Voor wie

De CISM®-training is van belang voor de huidige en toekomstige information securitymanager. Qua functies denken wij dan aan: IT securitymanagers, security officers, securityconsultants, riskmanagers en IT auditors.

Voorkennis

Een achtergrond in security- of informatiemanagement en enige jaren ervaring op dit gebied.

Aanpak van de training

Het actuele programma van deze klassikale training biedt u alle denkbare informatie met betrekking tot information securitymanagement. Na het behalen van deze wereldwijd erkende en gevraagde certificering mag u de titel CISM® achter uw naam gebruiken. De titel CISM® is een titel voor 3 jaar. Om uw titel CISM® te behouden dient u jaarlijks een minimumaantal CPE-punten (120 in 3 jaar) te behalen. CPE Credits kunnen behaald worden door het volgen van opleidingen, het bezoeken van relevante seminars, het verzorgen van onderwijs, het schrijven van artikelen enzovoort.

Inhoud

Inhoud

In de CISM®-training leert u een internationaal erkende standaard kennen aan de hand van de CISM® Body of Knowledge. De training wordt afgesloten met een proefexamen. De 4 CISM®-domeinen zijn:

  • Information Security Governance
  • Information Risk Management en Compliance
  • Information Security Program Development en Management
  • Information Security Incident Management
  • Proefexamen

Examen en certificaat

Na afloop van dit interessante programma ontvangt u van Computrain het deelnamecertificaat 'Certified Information Security Management'.
Het (Engelstalige) CISM®-examen is niet inbegrepen bij deze training. Verdere informatie vindt u op de site van ISACA (www.isaca.org). Op deze site zijn ook de examendata te vinden. Let op: een aantal weken voor het examen sluit ISACA de inschrijfmogelijkheid. Registreer u dus op tijd.

Planning

5 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur.

Let op: Momenteel wordt BCN Amsterdam verbouwd. Hierdoor kan het zijn dat deze locatie op onderstaande startdatum niet beschikbaar is. De verbouwing duurt tot eind augustus.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Certified Information Security Manager (CISM®)

Woensdag 19 september 2018

Variant: Dag Locatie: Woerden

Maandag 5 november 2018

Variant: Dag Locatie: Woerden
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 2.927,50
Trainingsmateriaal € 250,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.450,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Certified Information Security Manager (CISM®)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren