Lessen volgen bij Computrain

Bij Computrain bieden we jou de mogelijkheid om trainingen en opleidingen zowel op locatie als online te volgen. Wij streven ernaar om iedereen de kans te geven zichzelf verder te ontwikkelen. Door het combineren van fysieke en online trainingen en opleidingen willen we het beste van beide werelden bieden.

Lessen op locatie 

Als je graag wilt kunnen netwerken en interactie belangrijk voor je is, kies dan voor onze fysieke lessen op locatie. Deze trainingen en opleidingen zijn zo ontworpen dat ze een interactieve leeromgeving creëren waarin deelnemers direct kunnen communiceren met onze ervaren trainers en medestudenten. We hebben prachtige locaties verspreid door heel Nederland.

BEKIJK ONZE LOCATIES

Online lessen 

Wij begrijpen de behoefte aan flexibiliteit en toegankelijkheid in de moderne wereld. Daarom kun je naast onze fysieke klassikale lessen ook veel trainingen en opleidingen online volgen, via e-learning of in de Virtual Classroom. Bij een e-learning kan jij bepalen hoe snel je het traject wil doorlopen. In de Virtual Classroom kun je gemakkelijk vanuit huis deelnemen en jezelf verder ontwikkelen. 

BEKIJK ONS ONLINE AANBOD