Security & Privacy

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben....

Lees meer..

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben. IT-security omvat onder andere het beschermen van informatie, het beveiligen van IT-systemen tegen hackers, het kunnen doorgaan met jouw business na een incident, het inrichten van een informatiesecuritysysteem volgens erkende ISO-normen, de bescherming...

Lees meer..

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben. IT-security omvat onder andere het beschermen van informatie, het beveiligen van IT-systemen tegen hackers, het kunnen doorgaan met jouw business na een incident, het inrichten van een informatiesecuritysysteem volgens erkende ISO-normen, de bescherming van persoonsgegevens, het bewustzijn van beveiligingsrisico’s en -aanvallen, enzovoort. Wet- en regelgeving enerzijds en de continuïteit van de je organisatie anderzijds, zijn bepalend voor het nemen...

Lees meer..

Security & Privacy: 30 trainingen of opleidingen

Klassikaal (18) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

On Demand (3) On Demand

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden MBO-programma

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (5) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Trainingen (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben. IT-security omvat onder andere het beschermen van informatie, het beveiligen van IT-systemen tegen hackers, het kunnen doorgaan met jouw business na een incident, het inrichten van een informatiesecuritysysteem volgens erkende ISO-normen, de bescherming van persoonsgegevens, het bewustzijn van beveiligingsrisico’s en -aanvallen, enzovoort. Wet- en regelgeving enerzijds en de continuïteit van de je organisatie anderzijds, zijn bepalend voor het nemen van securitymaatregelen.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel de GDPR, bepaalt bijvoorbeeld hoe organisaties data moeten beschermen. Daarnaast neemt elke organisatie maatregelen om zich te beschermen tegen cyberaanvallen. En nog belangrijker: hoe je weer snel up-en-running bent als een cyberaanval de organisatie platlegt. 

Voor wie zijn onze cursussen Security & Privacy?

Je bent betrokken bij de beveiliging van informatie binnen je organisatie en wilt je kennis op het gebied van privacy en security verder uitbreiden.

Security- en privacy-opleidingen en -trainingen

Bij Computrain kun je securityspecialist worden op verschillende opleidingsniveaus. Dit brede en veelzijdige vakgebied is onder te verdelen in de volgende kennisgebieden:

  • Wet- en regelgeving (AVG en GDPR)
  • Normen
  • Business continuity
  • Information security
  • IT-security
  • Awareness

Vendor specifiek bieden we ook securitytrainingen van onder meer Microsoft, AWS, Cisco, Red Hat en VMware.

Security – Trainingen en certificeringen

Een wereldwijd erkende securitycertificering halen? Wil je praktijkgericht en op jouw niveau leren? Kies dan voor een SECO-training bij Computrain.