Security & Privacy

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben....

Lees meer..

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben. IT-security omvat onder andere het beschermen van informatie, het beveiligen van IT-systemen tegen hackers, het kunnen doorgaan met jouw business na een incident, het inrichten van een informatiesecuritysysteem volgens erkende ISO-normen, de bescherming...

Lees meer..

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben. IT-security omvat onder andere het beschermen van informatie, het beveiligen van IT-systemen tegen hackers, het kunnen doorgaan met jouw business na een incident, het inrichten van een informatiesecuritysysteem volgens erkende ISO-normen, de bescherming van persoonsgegevens, het bewustzijn van beveiligingsrisico’s en -aanvallen, enzovoort. Wet- en regelgeving enerzijds en de continuïteit van de je organisatie anderzijds, zijn bepalend voor het nemen...

Lees meer..

Security & Privacy: 35 trainingen of opleidingen

Klassikaal (22) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

MBO-programma (1) Deze opleidingen worden verzorgd door het MBO College van NCOI en hebben afhankelijk van de studierichting een studieduur tussen de 5 en 12 maanden. De studieprogramma’s zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden MBO-programma

HBO Bacheloropleiding (1) De HBO Bacheloropleidingen duren 4 jaar en worden verzorgd door NCOI. Naast de klassikale bijeenkomsten maak je op jouw eigen werkplek of op een tijdelijke stageplek een aantal praktijkopdrachten. Je rondt de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie waarna je de titel Bachelor achter jouw naam mag voeren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (7) De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werk je aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kun je versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Masterclass (1) Een Masterclass van Computrain draait altijd om een bepaald thema, bijvoorbeeld IT Governance of Cloud Computing en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Een Masterclass kan mogelijk vrijstelling opleveren in een volledige Masteropleiding van NCOI.

Over Security & Privacy

Hacken, datalekken (AVG), cybersecurity, security awareness. Allemaal begrippen die met security en privacy te maken hebben. IT-security omvat onder andere het beschermen van informatie, het beveiligen van IT-systemen tegen hackers, het kunnen doorgaan met jouw business na een incident, het inrichten van een informatiesecuritysysteem volgens erkende ISO-normen, de bescherming van persoonsgegevens, het bewustzijn van beveiligingsrisico’s en -aanvallen, enzovoort. Wet- en regelgeving enerzijds en de continuïteit van de je organisatie anderzijds, zijn bepalend voor het nemen van securitymaatregelen.

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel de GDPR, bepaalt bijvoorbeeld hoe organisaties data moeten beschermen. Daarnaast neemt elke organisatie maatregelen om zich te beschermen tegen cyberaanvallen. En nog belangrijker: hoe je weer snel up-en-running bent als een cyberaanval de organisatie platlegt. 

Voor wie zijn onze cursussen Security & Privacy?

Je bent betrokken bij de beveiliging van informatie binnen je organisatie en wilt je kennis op het gebied van privacy en security verder uitbreiden.

Security- en privacy-opleidingen en -trainingen

Bij Computrain kun je securityspecialist worden op verschillende opleidingsniveaus. Dit brede en veelzijdige vakgebied is onder te verdelen in de volgende kennisgebieden:

  • Wet- en regelgeving (AVG en GDPR)
  • Normen
  • Business continuity
  • Information security
  • IT-security
  • Awareness

Vendor specifiek bieden we ook securitytrainingen van onder meer Microsoft, AWS, Cisco, Red Hat en VMware.

Security – Trainingen en certificeringen

Een wereldwijd erkende securitycertificering halen? Wil je praktijkgericht en op jouw niveau leren? Kies dan voor een SECO-training bij Computrain.