Omscholen naar een kansrijke IT-functie zonder baanbegeleiding

Wanneer je jezelf wilt laten omscholen naar een kansrijke IT-functie, dan helpen wij je graag met bijpassende trainingen, opleidingen en marktcertificeringen, waarmee je jezelf de skills eigen kan maken die hiervoor nodig zijn. Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen uit het vakgebied, die precies weten waar bedrijven vandaag de dag naar op zoek zijn. Als jij je specialiseert in een van de volgende kansrijke IT-functies is een baan vrijwel gegarandeerd:

Vrijblijvend contact

Cyber Security Specialist

Als cybersecurity specialist verzorg jij de beveiliging van de IT-infrastructuur. Je stelt bijvoorbeeld plannen op die ervoor moeten zorgen dat netwerken en systemen niet geïnfiltreerd kunnen worden door kwaadwillenden. Daarnaast heb je een belangrijke adviserende rol en zorg je dat beveiligingsoplossingen onderhouden worden.

Scholingsmogelijkheden:

Cyber Security Specialist - Basis scholingsmogelijkheden

Test Analist

Als Test Analist hou jij je bezig met het opzetten en uitvoeren van software-tests. Je begeleidt de testers die een bepaald systeem of bepaalde software testen. Vervolgens analyseer je de testresultaten en wordt op basis van deze analyse besloten of er elementen van de software veranderd moeten worden.

Voor deze functie hebben wij ook een volledig omscholingsprogramma met begeleiding naar een baan beschikbaar.

Scholingsmogelijkheden:

Test Analist - Basis scholingsmogelijkheden

Azure Cloud Administrator

Als Azure Administrator beheer je cloudservices op het cloudplatform van Microsoft. Je verwerkt daarnaast onder andere aanvragen van eindgebruikers en onderhoudt contact met leveranciers.

Scholingsmogelijkheden:

Azure Cloud Administrator - Basis scholingsmogelijkheden
Azure Cloud Administrator - Verdieping

Azure Cloud Architect

Als Azure Cloud Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van Microsoft Azure Cloudoplossingen.

Scholingsmogelijkheden:

Azure Cloud Architect - Basis scholingsmogelijkheden
Azure Cloud Architect - Verdieping

Webdeveloper (PHP)

Als webdeveloper maak je websites met behulp van technieken die continu doorontwikkeld worden. Je wordt daarom geacht om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen en moet in staat zijn om de wensen en eisen van jouw opdrachtgevers te vertalen naar solide oplossingen.

Scholingsmogelijkheden:

PHP Developer Scholingsmogelijkheden

Business Analist

Businessanalisten vertalen klantwensen naar technische oplossingen. Als Businessanalist fungeer je als schakel tussen bedrijven en IT’ers. Je moet hiervoor zowel over brede technische kennis beschikken, als over uitgebreide communicatieve vaardigheden.

Voor deze functie hebben wij ook een volledig omscholingsprogramma met begeleiding naar een baan beschikbaar.

Scholingsmogelijkheden:

Business Analist Scholingsmogelijkheden

Functioneel beheerder

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor een of meerdere informatiesystemen. Je bent de schakel tussen eindgebruikers die de systemen gebruiken en de IT-afdeling, die de systemen bouwt en onderhoudt.

Scholingsmogelijkheden:

Functioneel beheerder - Basis scholingsmogelijkheden

Data-analist

Als data-analist heb je de taak om informatie uit grote hoeveelheden gegevens te halen. Deze informatie kan vervolgens geanalyseerd worden en op basis hiervan kunnen bedrijven besluiten nemen en hun strategie bepalen.

Voor deze functie hebben wij ook een volledig omscholingsprogramma met begeleiding naar een baan beschikbaar.

Scholingsmogelijkheden:

Data-analist - Basis scholingsmogelijkheden
Data-analist - Verdieping

Data Scientist

Als Data Scientist maak je gebruik van technologie om inzichten te kunnen ontdekken in grote hoeveelheden gegevens. Je structureert en analyseert de data met behulp van bestaande technieken of ontwikkelt nieuwe technieken met behulp van door jou zelf geschreven algoritmes. Waar een Data-Analist voornamelijk data vertaalt naar informatie, extrapoleer jij ook data en maak je datamodellen om hier vervolgens voorspellingen mee te kunnen doen.

Scholingsmogelijkheden:

Data Scientist - Basis scholingsmogelijkheden

Persoonlijk advies

De scholingsmogelijkheden die vermeld staan bij de verschillende IT-rollen op deze pagina zijn voorbeelden van IT-trainingen en -opleidingen die jouw kansen op een baan in de IT-sector aanzienlijk zullen verhogen. Uiteraard is iedere situatie anders en zijn er afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de branche waarin je uiteindelijk wilt gaan werken ook andere mogelijkheden. Het is daarom verstandig om persoonlijk contact met ons op te nemen, zodat we kunnen kijken wat het best passende scholingstraject is in jouw situatie. Bel ons hiervoor op het telefoonnummer 030 - 2 348 500 of maak gebruik van het contactformulier, zodat we je terug kunnen bellen.

Contactformulier