Cursus Leading SAFe® 4.0

Officieel erkende SAFe-training inclusief examen
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Agile

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven
Algemeen

In deze training wordt ingegaan op de lean agile principes en practices van het Scaled Agile Framework® (SAFe®). De focus ligt op waardecreatie via een agile release train, het opbouwen van een agile portfolio en het leiden van een lean agile transformatie tot een schaalbare organisatie. U krijgt inzicht in hoe SAFe toegepast wordt en welke vaardigheden nodig zijn voor de transitie naar een agile organisatie.

Voor wie

U bent betrokken bij of verantwoordelijk voor een agile initiatief binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld in de rol van change agent.

Voorkennis

U beschikt over ervaring op het gebied van agile werken en/of scrum of het niveau van de training Professional Scrum Master of Agile Scrum Foundation.

Aanpak van de training

Het zeer intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren trainer begeleidt u uitstekend in het leggen van de koppeling naar uw eigen praktijk.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiële, Engelstalige studiemateriaal. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.Inhoud

Inhoud

De training bestaat onder andere uit de volgende onderwerpen:

  • Introductie in SAFe
  • Lean thinking
  • Scaling agile
  • Team
  • Programma en de agile release train
  • Agile portfoliomanagement
  • Agile architectuur
  • Scaling leadership

Certificaat en examen

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Leading SAFe® 4.0’ van Computrain. De training bereidt u voor op het examen SAFe® Agilist dat inbegrepen is bij de training. Dit dient u na afloop van de training online af te leggen. Hiervoor heeft u 10 dagen de tijd na ontvangst van de inloggegevens. Wanneer u het examen succesvol afrondt, ontvangt u de door Scaled Agile® erkende certificering SAFe Agilist (SA) en toegang tot de SA-memberomgeving waar materiaal gedownload kan worden en uitnodigingen worden verstuurd voor speciale SAFe events.

Planning

2 dagen, 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Maandag 26 juni 2017

Variant: Dag Locatie: sint-Michielsgestel

Woensdag 30 augustus 2017

Variant: Dag Locatie: Utrecht

Woensdag 30 augustus 2017

Variant: Dag Locatie: Utrecht

Donderdag 28 september 2017

Variant: Dag Locatie: Delft

Woensdag 4 oktober 2017

Variant: Dag Locatie: sint-Michielsgestel

Woensdag 25 oktober 2017

Variant: Dag Locatie: Utrecht

Donderdag 30 november 2017

Variant: Dag Locatie: Delft

Woensdag 20 december 2017

Variant: Dag Locatie: sint-Michielsgestel
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1236,00
Trainingsmateriaal € 150,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1495,00

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Leading SAFe® 4.0

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Agile

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Update aanvragen

Ik wil Update ontvangen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.