Training Cloud Essentials

Praktijkgerichte training, inclusief examen
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Architectuur en Cloud

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Cloud computing is een snel opkomende technologie waarmee een groeiend aantal IT-services wordt geleverd via het internet. Onder IT-professionals bestaat een grote behoefte aan meer kennis en inzicht rondom cloud computing. In deze training krijgt u een compleet inzicht in de voor- en nadelen van cloud computing binnen een organisatie.

Voor wie

Deze training is bijzonder waardevol voor business- en IT-management, business- en IT-analisten en IT-infraspecialisten, -developers, -architecten en -consultants.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Aanpak van de training

Tijdens deze klassikale training krijgt u in een efficiënt en degelijk programma actuele kennis aangereikt op het gebied van cloud computing, die u direct in de praktijk toepast. De training is afwisselend en uitdagend en wordt verzorgd door topdocenten uit de praktijk.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, geaccrediteerde Engelstalige studiemateriaal. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Inhoud

Inhoud

In dit zeer actuele programma wordt ruimschoots aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Introductie cloud computing
  • Businessperspectief
  • Technical perspectief
  • Cloudadoptie
  • Cloudoperatie
  • Cloud governance
  • Examenvoorbereiding

Examen en certificaat

Na succesvol afronden van deze training ontvangt u van Computrain het deelnamecertificaat ‘Cloud Essentials’. Deze training bereidt u uitstekend voor op het officiële examen CompTia. Dit examen is bij de training inbegrepen.

Planning

2 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio’s: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Cloud Essentials

Donderdag 24 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Amsterdam

Donderdag 24 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Eindhoven

Donderdag 24 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Rotterdam

Donderdag 24 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht

Donderdag 24 mei 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Zwolle
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 845,-
Trainingsmateriaal € 200,-
Examenkosten € 120,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.274,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Cloud Essentials

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

2 dagen

Vakgebieden:

Architectuur en Cloud

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.