Opleiding Masterclass IT Governance

Een juiste verhouding tussen kennis, praktijk en vaardigheden
Cursusvorm:

Masterclass

Duur:

3 maanden

Opleidingsvariant:

E-learning, Dag, Avond en Zaterdag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Wilt u inzicht ontwikkelen in de belangrijkste sturings- en controleprincipes binnen IT? Bent u bijvoorbeeld (informatie)manager, architect of businessconsultant? Dan is deze Masterclass zeer geschikt voor u. U ontwikkelt zich tot professional op het gebied van IT governance, zodat u in staat bent om de bedrijfsdoelstellingen die via IT worden ondersteund en vormgegeven te bewaken. Het programma wordt verzorgd door topdocenten die zelf als IT-specialist werkzaam zijn.

Voor wie

U bent (informatie)manager, architect of businessconsultant en u wilt zich graag verder ontwikkelen in de belangrijkste sturings- en controleprincipes binnen IT.

Vrijstellingen

Deze Masterclass maakt deel uit van de opleidingen Master in Management en ICT en de Master of Business Information van NCOI. Wilt u verder studeren naar een Master en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen. Zo kiest u met deze Masterclass niet alleen voor direct resultaat, maar houdt u ook zicht op een verkort programma richting een volledige Mastergraad.

Doel en opzet

In deze Masterclass gaat u aan de slag met de visie en focus op het ontwerpen, besturen en borgen van IT governance. Het programma wordt verzorgd door topprofessionals die midden in de praktijk staan. De juiste verhouding tussen kennis, praktijk en vaardigheden maakt deze Masterclass uniek en aantrekkelijk. Tijdens uw opleiding kunt u gebruikmaken van de meest actuele literatuur en heeft u toegang tot een zeer moderne online leeromgeving. Deze bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, zoals de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Inhoud

Inhoud

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Visie en focus op IT governance

  • Doel en belang deelterreinen
  • IT governance en IT-management

Ontwerpen en besturen van IT governance

  • IT governance praktijken: structuren, processen en relationele mechanismen
  • IT governance en architectuur
  • Samenhang tussen strategie, change en IT governance
  • Relatie IT governance, sourcing en innovatie
  • COBIT® 5 en VAL IT 2.0 als raamwerken
  • IT governance standaard ISO 38500

Borgen van IT governance

  • Audit en compliance

Diploma

Deze Masterclass wordt afgesloten met een case. Als u deze case met een positief resultaat afsluit, neemt u het diploma ´Masterclass IT Governance’ van NCOI in ontvangst.

Planning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 10 weken. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van e-learning (zie Studeren op afstand voor meer informatie).

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Masterclass IT Governance

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Amsterdam

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Eindhoven

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Rotterdam

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Utrecht

Zaterdag 19 mei 2018

Variant: Zaterdag Locatie: Zwolle
Kosten

Kosten

Studiekosten: Inschrijfgeld € 100,-
Studiekosten: Cursusgeld € 2.590,-
Overige kosten: Studiemateriaal € 250,-
Studiekosten: Eindopdracht € 295,-
Overige kosten: Arrangementen (Food & Beverage) € 100,-
Overige kosten: Locatiekosten € 118,-
Overige kosten: Reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.468,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Masterclass IT Governance

Cursusvorm:

Masterclass

Duur:

3 maanden

Opleidingsvariant:

Zaterdag, Dag, Avond en E-learning

PDF downloadenDirect inschrijven
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.