Training Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het vakgebied. Het volgen van deze intensieve informatiebeveiliging opleiding is de ideale voorbereiding op de meest gewilde en internationaal erkende CISSP-certificering.

Officieel erkend

Deze training wordt uitgevoerd door een (ISC)2 Accredited Training Center. Tijdens de training maakt u gebruik van het officiële studiemateriaal van (ISC)2. U bent hierdoor altijd verzekerd van het meest up-to-date studiemateriaal.

Voor wie

Deze training is zeer geschikt voor (senior) security officers en securitymanagers, ICT-netwerk-/systeembeheerders, -architecten, managers, juristen, adviseurs en consultants.

Voorkennis

Aanbevolen vooropleiding: IT Security Management en IT Risk Management.
Deelnemers aan dit programma hebben minimaal een HBO-opleidingsniveau. Daarnaast beschikt u over 5 of meer jaren werkervaring in de informatiebeveiliging (in ten minste 2 domeinen van het CBK). U heeft aan minimaal vier jaar werkervaring voldoende als u beschikt over een HBO-diploma of een certificering uit de (ISC)² Credential List. Heeft u minder ervaring, dan kunt u na het behalen van het CISSP-examen Associate van (ISC)2 worden. Vervolgens heeft u 6 jaar de tijd om de benodigde werkervaring op te bouwen. Meer informatie daarover vindt u op de (ISC)2-website.

Studiemateriaal

Er wordt gebruik gemaakt van het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen van deze training.

Aanpak van de training

Het actuele programma van deze klassikale training biedt u alle denkbare informatie met betrekking tot beveiliging van uw netwerk.Inhoud

Inhoud

Tijdens de opleiding komen de 8 domeinen van CISSP Common Body of Knowledge (CBK) aan de orde, evenals de meest recente ontwikkelingen daarin:

  • Security and Risk Management (Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity)
  • Asset Security (Protecting Security of Assets)
  • Security Engineering (Engineering and Management of Security)
  • Communications and Network Security (Designing and Protecting Network Security)
  • Identity and Access Management (Controlling Access and Managing Identity)
  • Security Assessment and Testing (Designing, Performing and Analyzing Security Testing)
  • Security Operations (Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)
  • Software Development Security (Understanding, Applying and Enforcing Software Security)

Examen en certificaat

Na het volgen van deze training kunt u deelnemen aan het officiële examen. Dit examen maakt geen onderdeel uit van deze training. U kunt het examen persoonlijk aanvragen via PearsonVUE. De examens worden het hele jaar door afgenomen. Alle informatie over de certificeringseisen vindt u op de site van ISC2 (www.isc2.org)

Planning

5 dagen, 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

Maandag 8 januari 2018

Variant: Dag Locatie: Bilthoven

Maandag 12 maart 2018

Variant: Dag Locatie: Bilthoven

Maandag 9 april 2018

Variant: Dag Locatie: Bilthoven
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 2.672,50
Trainingsmateriaal € 150,-
Locatiekosten € 147,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.095,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Security Management

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.