Training Architecting Microsoft Azure Solutions (MOC20534)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

Microsoft Azure

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Leer public en hybrid cloudoplossingen ontwerpen met Microsoft Azure. Nadat u de klassikale lessen en de online training heeft doorlopen, volgt u een workshop. Hierin leert u in de praktijk een infrastructuur te ontwerpen die aansluit bij de functionele en operationele requirements.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de training (level 400) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT).

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren gebruikers van het Microsoft Azure-platform, IT-pro of developer, die solution architect willen worden.

Voorkennis

Om deze training met succes af te ronden is het aan te bevelen om eerst de volgende trainingen te hebben gevolgd:

 • Developing Microsoft Azure Solutions (MOC20532)
 • Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (MOC20533)
 • Het is van belang dat u de online training DEV205B: Architecting Microsoft Azure Solutions heeft afgerond via www.computrain.nl/DEV205B

Aanpak van de training

Deze training bestaat uit 2 delen.

Deel 1
Voordat u deelneemt aan de klassikale workshop, moet u de online training DEV205B: Architecting Microsoft Azure hebben afgerond. U kunt deze training volgen via DEV205B Het doorlopen van deze online training duurt ongeveer 4 weken en kost u ongeveer 4-5 uur per week. Deze training is ontwikkeld door Azure consultants en certified trainers.

Deel 2
Deel 2 betreft de daadwerkelijke klassikale workshop. In groepjes gaat u vervolgens aan het werk om aan de hand van diverse real-world case studies solutions voor Microsoft Azure te ontwerpen. Als gevolg hiervan kunt u het geleerde na de workshop direct in de praktijk toepassen.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van deze training. Als online vooropleiding gebruiken we de officiële door Microsoft ontwikkelde Open edX-training DEV205B: Architecting Microsoft Azure Solutions.

Vanaf de start van het zelfstudietraject beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Inhoud

Inhoud

In deze praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Design Principles for Cloud Infrastructure and Development
 • Designing App Service Web Apps
 • Designing Application Storage & Data Access
 • Securing Resources
 • Design Microsoft Azure Infrastructure & Networking
 • Designing an Advanced Application
 • Designing a Management and Monitoring Strategy
 • Designing a Business Continuity Strategy

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het Microsoft-certificaat ‘Architecting Microsoft Azure Solutions’ van Computrain.
Deze training is een goede voorbereiding op het examen Architecting Microsoft Azure Solution (70‑534). U kunt zich apart inschrijven voor dit examen.

Planning

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Architecting Microsoft Azure Solutions (MOC40442/MOC20534)

April 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 1.006,50
Trainingsmateriaal € 180,-
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.350,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Architecting Microsoft Azure Solutions (MOC20534)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

3 dagen

Vakgebieden:

Microsoft Azure

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.