PRINCE2®-trainingen

Wil jij voorkomen dat jouw projecten te veel tijd en geld kosten? Dan is het een goed idee om jouw projectmanagementvaardigheden een update te geven met behulp van PRINCE2®. Dit is namelijk...

Lees meer...

Wil jij voorkomen dat jouw projecten te veel tijd en geld kosten? Dan is het een goed idee om jouw projectmanagementvaardigheden een update te geven met behulp van PRINCE2®. Dit is namelijk...

Lees meer...

Wil jij voorkomen dat jouw projecten te veel tijd en geld kosten? Dan is het een goed idee om jouw projectmanagementvaardigheden een update te geven met behulp van PRINCE2®. Dit is namelijk...

Lees meer...

PRINCE2: 4 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Filters

Klassikaal (4)

Wil jij voorkomen dat jouw projecten te veel tijd en geld kosten? Dan is het een goed idee om jouw projectmanagementvaardigheden een update te geven met behulp van PRINCE2®. Dit is namelijk wereldwijd een van de meest gebruikte methoden om projecten mee te beheersen. Bij Computrain hebben we verschillende PRINCE2®-trainingen in ons aanbod, waarmee jij alle benodigde vaardigheden kunt leren en waarmee je je uiteindelijk officieel kunt laten certificeren.

Wat is PRINCE2®?

PRINCE2® staat voor PRojects IN Controlled Environments en de methode wordt vooral gebruikt in branches waar de voorspelbaarheid van het op te leveren resultaat groot is, zoals in de bouw, infra en zorg. Het is een methode met een stappenplan van begin tot eind: de ene fase volgt de andere op. Omdat veel opdrachtgevers van projecten eisen dat projectmanagers een PRINCE2®-certificaat hebben, is kennis van PRINCE2® onmisbaar voor iedere projectmanager.

Voor wie is PRINCE2®-training geschikt?

PRINCE2® is er voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met projectmanagement. Welke training voor jou het meest geschikt is, hangt samen met je ervaringsniveau. Is de PRINCE2®-methode nog nieuw voor je, dan is de tweedaagse klassikale training PRINCE2® Foundation het ideale beginpunt. Deze training wordt vaak gevolgd door beginnend projectmedewerkers en projectleiders.

Heb je het PRINCE2® Foundation certificaat echter al op zak, dan is de training PRINCE2® Practitioner het passende vervolg. Deze vierdaagse training is speciaal ontwikkeld voor ervaren projectleiders die hun kennis van PRINCE2® verder willen verdiepen.

Wat leer je tijdens de training PRINCE2® Foundation?

De training PRINCE2® Foundation draait om de basisprincipes achter de PRINCE®-methode voor projectmanagement. Deze principes worden uitgelegd aan de hand van een aantal thema’s en processen. Na afloop van deze training ben je optimaal voorbereid op het PRINCE2® Foundation examen van PeopleCert.

Wat leer je tijdens de vervolgtraining PRINCE2® Practitioner?

Als je de basis van PRINCE2® eenmaal onder de knie hebt, ben je klaar voor de vervolgtraining PRINCE2® Practitioner. Tijdens deze intensieve training doorloop je een volledig project aan de hand van de PRINCE2®-methode, zodat je na afloop alle processen kunt beschrijven en toepassen. Dankzij de inbegrepen examentraining ben je bovendien goed voorbereid op het officiële PRINCE® Practitioner-examen van PeopleCert.

PRINCE2® Agile

Wil je PRINCE2® in een Agile context toe leren passen, dan hebben we hier de trainingen PRINCE Agile® Foundation en PRINCE Agile® Practitioner voor. Tijdens deze trainingen leren we je precies hoe je de stof van de reguliere Foundation en Practitioner trainingen kunt combineren met de principes van Agile werken. Beide trainingen worden afgesloten met het bijbehorende PeopleCert examen, waarmee je je officieel kunt laten certificeren.

Computrain is officieel erkend door PeopleCert als Accredited Training Organisation (ATO). Zo weet je zeker dat de training en het studiemateriaal aansluiten bij de exameneisen van de officiële examens.

Pas PRINCE2® direct toe binnen jouw eigen projecten

PRINCE2® training saai? Niet bij Computrain! Er is maar één manier om PRINCE2® echt te leren kennen, en dat is de methode toepassen binnen jouw eigen projecten. Bij ons doe je dat al tijdens de training. Je krijgt les van zeer ervaren trainers die de theorie kunnen vertalen naar jouw eigen praktijk. Want de kracht van PRINCE2® zit hem juist in het gerichte afstemmen van de methodiek. Dankzij praktijkvoorbeelden en oefenopdrachten met andere deelnemers zal je PRINCE2® heel snel begrijpen. Je kunt de kennis daarna meteen toepassen op je werk.

Vrijblijvend advies

Hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikte training? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan bijvoorbeeld via onze website of telefonisch tijdens kantoortijden. Onze adviseurs helpen je graag persoonlijk verder. Tot slot is het ook mogelijk dat wij een PRINCE2® training op maat verzorgen voor jou en jouw collega's. Hier kun je meer over lezen onder het kopje Incompany.