Word Expert cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft Word Expert bij Computrain

De Word Expert training van Computrain gaat dieper in op meer geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Word. In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod: het maken en toepassen van: stijlen (opmaakprofielen), bouwstenen, eenvoudige macro’s, sjablonen, formuliervelden. Ook het aanpassen van het lint wordt behandeld.

De Microsoft Word Expert trainingen vormen een logische vervolgstap op de Microsoft Word Advanced cursussen van Computrain.

Een klassikale cursus of zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Word cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Word goed.

Met welke Word-versie werkt u?

De Word-cursussen worden aangeboden in: Word 2003 met de bediening via menu's en werkbalken, en Word 2007, Word 2010 en Word 2013 die uitsluitend het lint gebruiken. Het is soms niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom geschikt is. Computrain heeft de verschillen voor u op een rij gezet.

Het cursusmateriaal is geschikt als naslagwerk

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal en oefeningen die door ervaren gecertificeerde docenten van Computrain zijn geschreven. In het cursusmateriaal staan per onderdeel de verschillende stappen die u moet doen, zodat u na de cursus het cursusboek als naslagwerk kunt gebruiken in uw werksituatie. Het cursusmateriaal is in het Nederlands, maar bevat ook, wanneer relevant, de bij het onderwerp behorende Engelse termen.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.