Word Basis cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft Word Basis bij Computrain

Microsoft Gold Learning Partner Computrain heeft een volledig aanbod Word Basis cursussen. Voor de verschillende versies zijn er complete trainingstrajecten opgesteld. Onder leiding van deskundige en ervaren Word-trainers gaat u aan de slag. De Word Basis cursussen zijn opgedeeld in Basis I en Basis II, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselt.

Leer werken met Microsoft Word: Basis I en Basis II

De cursus Word Basis I is geschikt voor gebruikers die teksten willen bewerken, opslaan en afdrukken. Bovendien leert u tekens en teksten op te maken en gebruik te maken van selectie en kopieeropties. De cursus Word Basis II is een logische vervolgstap wanneer u Word Basis I heeft afgerond. Leer werken met sjablonen, opmaakprofielen en hoe u secties kunt gebruiken. Ook leert u alinea's opmaken en effectief om te gaan met tekst- en taalcorrecties.

Na afloop van de training kunt u goed overweg met de basisfunctionaliteit van Microsoft Word en kunt u verder gaan met een van de Word Advanced trainingen van Computrain.

Klassikale cursus of zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Word cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Word goed.

Met welke Word-versie werkt u?

De Word-cursussen worden aangeboden in: Word 2003 met de bediening via menu's en werkbalken, en Word 2010 en Word 2013 die uitsluitend het lint gebruiken. Het is soms niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom geschikt is. Computrain heeft de verschillen voor u op een rij gezet.

Heeft u de juiste voorkennis om aan een cursus deel te nemen?

Voor iedere cursus is bepaalde voorkennis vereist. U leest daarover bij de beschrijving van iedere cursus. U kunt ook een gratis online assessment doen, waarbij u aan de hand van een aantal vragen een cursusadvies krijgt.

Het cursusmateriaal is geschikt als naslagwerk

Tijdens de Word Basis cursus wordt gebruik gemaakt van door Computrain zelf ontwikkeld cursusmateriaal en oefeningen die door ervaren gecertificeerde docenten van Computrain zijn geschreven. In het cursusmateriaal staan per onderdeel de verschillende stappen die u moet doen, zodat u na de cursus het cursusboek als naslagwerk kunt gebruiken in uw werksituatie. Het cursusmateriaal is in het Nederlands, maar bevat ook, wanneer relevant, de bij het onderwerp behorende Engelse termen.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.