Office 365 training en cursus

Kies één van de programma's

Met Microsoft in de cloud

Office 365 is de ‘cloud computing’-oplossing van Microsoft voor organisaties die bijvoorbeeld ‘Het Nieuwe Werken’ willen gaan toepassen. Met Office 365 kunnen alle medewerkers altijd en overal beschikken over al hun documenten en andere informatie die zij voor hun werk nodig hebben.

Werken met Office 365

Bent u een bestaande Office 365-specialist? En wilt u kennis opdoen van de nieuwe versie van Office 365 en bijbehorende componenten, dan hebben we speciaal voor u een tweedaagse training Werken met Office 365 ontwikkeld. U krijgt in deze training een overzicht van de mogelijkheden van Office 365 in een zakelijke omgeving.

Een opleiding op HBO-niveau

Voor de gebruiker die zich wil ontwikkelen tot Microsoft Office 365-specialist op officieel HBO-niveau is er de opleiding HBO Microsoft Office 365. Wilt u zich ontwikkelen tot expert van Microsoft Office 365 binnen uw organisatie en wilt u (nog) meer inzicht in wat cloud computing en virtualisatie voor uw organisatie kunnen betekenen? Dan is deze HBO-opleiding een zeer goede keuze. Deze opleiding maakt gebruik van Microsoft Official Courseware.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.