Word cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Word volgen bij Computrain: meest complete Microsoft aanbod van Nederland

Computrain biedt een compleet aanbod van Word-cursussen aan in verschillende trainingsvormen door heel Nederland. Wij bieden praktijkgerichte Word-cursussen op verschillende niveaus en voor verschillende versies van Word. Elke cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren Word-trainer van Computrain. Of u nu weinig ervaring heeft met Word, of dat u al jaren werkt met Word, Computrain heeft voor elke gebruiker een zeer compleet aanbod in Word-cursussen.

Een cursus Word Basis is een goed startpunt voor minder ervaren Word-gebruikers. De cursussen Word Advanced bieden diepgaande kennis van de meer geavanceerde mogelijkheden van Word. Na het volgen van een cursus Word Expert kent het tekstverwerkingsprogramma geen geheimen meer voor u.

Ook kunt u bij Computrain terecht voor de officiële certificering Microsoft Office Specialist voor Word. Computrain biedt zowel klassikale Word-cursussen aan als cursussen in het studiecentrum waar u zelfstandig in uw eigen tempo de mogelijkheden van Word leert gebruiken. Na afloop van iedere cursus ontvangt u een officieel certificaat.

Doe de Word cursus die bij u past

Het schema hieronder toont het modulaire aanbod van de Microsoft Word trainingen. U kunt zich inschrijven voor de cursus die aansluit op uw kennisniveau en -behoefte.

Heeft u de juiste voorkennis om aan een cursus deel te nemen?

Voor iedere cursus is bepaalde voorkennis vereist. U leest daarover bij de beschrijving van iedere cursus. U kunt ook een gratis online assessment doen, waarbij u aan de hand van een aantal vragen een cursusadvies krijgt.

Een klassikale cursus of zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Word cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Word goed.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.