Trainingen en cursussen Microsoft Excel Advanced bij Computrain

De Excel Advanced trainingen van Microsoft Gold Learning Partner Computrain gaan dieper in op de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Excel. In deze trainingen komen de volgende onderwerpen aan bod: een formule maken met absolute en/of relatieve celverwijzing, een functie toepassen, functies nesten, logische functies gebruiken, rekenen met tijd, zoekfuncties voor tabellen, tekstfuncties, lijsten sorteren & filteren, Overzichten groeperen en degroeperen, draaitabellen maken. Ook voorwaardelijke opmaak, macro’s en koppelingen komen op een van de Advanced trainingen aan bod. De Advanced trainingen zijn dan ook een logisch vervolg op de uitgebreide aanbod van Excel Basis trainingen.

Klassikale cursus óf zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Excel cursussen legt een ervaren en gecertificeerde docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Excel goed.

Het cursusmateriaal is geschikt als naslagwerk

Tijdens de cursus wordt gebruikgemaakt van cursusmateriaal en oefeningen die door ervaren gecertificeerde docenten van Computrain zijn geschreven. In het cursusmateriaal staan per onderdeel de verschillende stappen beschreven, zodat u na de cursus het studieboek als naslagwerk kunt gebruiken in uw werksituatie. Het door Computrain zelfontwikkelde cursusmateriaal is in het Nederlands geschreven, maar bevat ook de bij het onderwerp behorende Engelse termen.

Met welke Excel-versie werkt u?

De Excel cursussen worden aangeboden in Excel 2003 met de bediening via menu's en werkbalken, en Excel 2007, Excel 2010 en Excel 2013, die uitsluitend het lint gebruiken. Het is soms niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom voor u geschikt is. Computrain heeft de verschillen per versie voor u op een rij gezet.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.