Cloud computing

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Ik overweeg de cloud

Trainingen voor diegenen die meer willen weten over cloud computing en de voordelen ervan

Meer informatie

Ik migreer naar de cloud

Trainingen voor een succesvolle transitie naar de cloud

Meer informatie

Ik wil meer uit de cloud halen

Trainingen voor diegenen die het maximale uit hun cloud computing-platform en -services willen halen

Meer informatie

Ik wil een cloud certificering

Valideer en demonstreer uw kennis vaardigheden op het gebied van cloud computing voor een specifieke rol of certificering

Meer informatie

Over cloud computing

Wat betekent ‘in de cloud werken’? Volgens het woordenboek is de cloud een netwerk van computers met software en data waarvan de toegang via internet gedeeld kan worden. Volgens Computrain is de cloud simpelweg nieuwe standaard voor moderne IT-professionals. Als u in de cloud werkt, hoeft u niet meer bang te zijn voor een gecrashte server. Werknemers kunnen werken waar en wanneer ze maar willen, en u hoeft niet te investeren in dure servers. Wanneer u kiest voor cloudoplossingen spelen verschillende vragen een rol. Heeft u een private cloud, public cloud of hybrid cloud? Is de cloudomgeving goed beveiligd? Wat is de uptime van de cloudomgeving? Met welke cloudleverancier werkt u samen? Computrain helpt u op weg met een passende training of opleiding over cloud computing.

Training cloud volgen

Cloudtechnologieën evolueren snel en de markt vereist dat u uw kennis en vaardigheden over cloud computing up-to-date houdt. Computrain biedt u een training voor uw positie in de cloud journey. Of u nu de cloud overweegt, naar de cloud migreert, meer uit de cloud wilt halen of een cloudcertificering wilt halen. Afhankelijk van uw behoefte leren wij u bijvoorbeeld graag meer over de toepassingen, infrastructuur, architectuur of de technologie van de cloud. Wij helpen u uw kennis en vaardigheden voor een specifieke rol of certificering te valideren.

Opleidingen en trainingen voor werkenden

U leert het meest efficiënt als u de leervorm kiest die het beste past bij uw leerstijl, leerdoelen en leeromstandigheden. Daarom verzorgt Computrain opleidingen en trainingen in verschillende varianten. Denk aan klassikaal onderwijs, onder begeleiding van ervaren praktijkdocenten en met veel interactie met uw medecursisten. De lessen zijn in het Nederlands. Het lesmateriaal is veelal Engelstalig. Voor onze HBO Bacheloropleidingen werken wij samen met NCOI Opleidingen, de opleider voor werkenden. Wij zorgen er dus voor dat u uw opleiding kunt combineren met uw drukke leven. Kijk voor de deelnamecertificaten, getuigschriften en diploma’s op de opleidingspagina van uw keuze.

Welke cloudtraining past bij u?

Overweegt u de cloud in te zetten binnen uw organisatie, maar weet u nog niet precies hoe? Of heeft u al ervaring en wilt u uw cloudkennis vergroten? Wij helpen u graag bij de keuze van een training of opleiding. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren