Alle Excel trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Overzicht alle trainingen en cursussen Microsoft Excel bij Computrain

Excel Basis is ontwikkeld om gebruikers snel op weg te helpen. U leert u op deze cursus wat u met een spreadsheet-programma als Excel kunt doen. Gegevens invoeren, eenvoudige berekeningen maken, kolom- en rijbewerkingen toepassen, cellen opmaken, grafieken maken en een werkblad afdrukken. Ook al werkt u al een tijdje met Excel, u zult op deze training nog tal van mogelijkheden, tips en trucs leren.

Excel Advanced is ontwikkeld om eindgebruikers met ervaring in Excel effectiever te laten werken en tijd te besparen door gebruik te maken van de geavanceerdere mogelijkheden van het programma. Leer o.m. formules maken met absolute en/of relatieve celverwijzing, rekenen met tijd, logische functies, zoekfuncties voor tabellen en tekstfuncties te gebruiken. Bovendien leert u in de Advanced cursussen draaitabellen maken. Ook voorwaardelijke opmaak, macro’s en koppelingen komen aan bod.

Excel Expert is ontwikkeld voor key users met ruime ervaring met Excel en vormt een volgende stap op de Excel Advanced cursussen. Verdiep u in de analyse- en rapportagemogelijkheden. Of behaal optimale efficiency met het maken van formulieren en sjablonen.

Bovendien verzorgt Microsoft Gold Learning Partner Computrain complete certificeringsprogramma's voor Microsoft Office-applicaties als Excel. Word gecertificeerd Microsoft Office Specialist Excel (MOS)!

Heeft u de juiste voorkennis om aan een cursus deel te nemen?

Voor iedere cursus is bepaalde voorkennis vereist. U leest daarover bij de beschrijving van iedere cursus. U kunt ook een gratis online assessment doen, waarbij u aan de hand van een aantal vragen een cursusadvies krijgt. Deze assessment vindt u hier: cursuswijzer.

Een klassikale cursus of zelfstudie in het studiecentrum?

In de klassikale Excel cursussen legt een ervaren en gecertificeerde docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.