Opleiding MBO Webontwikkelaar

Inclusief MTA-examens
Cursusvorm:

MBO-programma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Heeft u de ambitie om professioneel ogende en gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen? In dit praktijkgerichte programma leert u de belangrijkste aspecten van het vak van webontwikkelaar. U ontwikkelt via PHP en HTML5 overzichtelijke websiteframes en vult deze in met interessante functionaliteiten. Ook verdiept u zich in softwareontwikkeling, applicatieontwikkeling en verschillende srcumtechnieken. Zo wordt u breed opgeleid tot professioneel webontwikkelaar.

Voor wie

Deze opleiding is ontwikkeld voor (toekomstige) webontwikkelaars die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen op MBO-niveau.

Voorkennis

Goede kennis van IT en enige programmeerervaring is belangrijk.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Bij de MTA-modules (beide level 100) wordt gebruikgemaakt van digitaal Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT). Dat garandeert u een optimale voorbereiding op de officiële Microsoft-examens.

Doel en opzet

In dit boeiende programma gaat u aan de slag met de programmeertalen HTML5, CSS, PHP en JavaScript. U verdiept u in softwareontwikkeling, het maken van webapplicaties en leert hoe u verschillende programmeertalen kunt combineren. Ook ontdekt u waarom werken volgens de scrummethode aan te raden is en bekijkt u meteen hoe u deze methode kunt implementeren binnen uw organisatie. Voor de MTA-modules wordt gebruikgemaakt van het officiële, Engelstalige cursusmateriaal van Microsoft. U wordt hiermee uitstekend voorbereid op de examens.

Studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Inhoud

Inhoud

Dit programma wordt verzord door NCOI. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Introduction to scrum (1 dag)

 • Agile versus traditional approach
 • Scrum techniques
 • Daily scrum, sprint planning, reviews and restrospective meetings
 • Why scrum en how to start
 • Working in multifunctional teams
 • Change management
 • Customer/business involvement

MTA Software Development Fundamentals (MTA‑examen 98-361) (3 dagen)

 • Introduction to Object-Oriented Programming
 • General Software Development
 • Web Applications
 • Desktop Applications
 • Databases

PHP programming (3 dagen)

 • PHP basics en concepts
 • PHP and (HTML) forms
 • Functions and loops
 • Cookies and security
 • Connecting to databases
 • Retrieving, inserting and modifying data

MTA HTML5 Application Development Fundamentals (MTA-examen 98-375) (3 dagen)

 • Programmeren in HTML5
 • De levenscyclus van een applicatie
 • User interfaces ontwerpen en programmeren
 • Gebruikmaken van CSS en JavaScript
 • HTML5 en operating systems en platform

Diploma en officiële certificaten

Bij een voldoende beoordeling van de externe, officiële MTA-examens ontvangt u per module een ander Microsoft Technology Associate (MTA)-certificaat. De examenkosten voor deze modules zijn bij de prijs inbegrepen. Voor het volgen van de andere modules ontvangt u ook certificaten. Daarnaast maakt u een eindopdracht ter afronding van de gehele opleiding. Heeft u alle certificaten behaald en uw eindopdracht met een voldoende afgerond, dan ontvangt u het instituutsdiploma ‘MBO Webontwikkelaar’ van NCOI.

Planning

Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 7 maanden en wordt in een dagvariant aangeboden. De opleiding heeft 10 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 2.990,-
Studiemateriaal: € 380,-
MTA-examens: € 310,-
Eindopdracht: € 195,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

U kunt deze opleiding ook in 7 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

MBO Webontwikkelaar

Cursusvorm:

MBO-programma

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.