Cursussen Microsoft Office: een overzicht

Laat Office voor jou werken!

Jij wilt toch ook slimmer, sneller en zonder stress werken met programma’s als Excel, Word, Outlook en PowerPoint? Je leert het in een cursus van Computrain. Maar uit welke cursussen kun je kiezen? Je ziet het snel in onze nieuwe Office-brochure.
 
Wil jij dit ook?
  • Sneller werken
  • Efficiënter werken
  • Overzicht houden
  • Beter worden in je huidige functie
  • Meer plezier in je werk
Laat de programma’s van Microsoft Office voor jou werken. Hoe je dat doet, ontdek je in een praktijkgerichte cursus van Computrain. Er zijn verschillende kennisniveaus: Basis, Advanced en Expert. En je kunt ze op meerdere manieren volgen: klassikaal met vakgenoten, zelfstandig via e-Learning of online inclusief coaching. Keuze genoeg dus. Om je vooruit te helpen, vind je in onze brochure een overzicht van alle opties. Vraag ‘m snel aan.
 
Vraag nu aan
Keuzestress? Test jouw kennisniveau
Handig zo’n overzicht, maar kun je niet kiezen uit alle cursussen? Weet je niet of je een beginner bent, een gevorderde of al een expert? Via onze keuzetest ontdek je binnen 2 minuten hoeveel jij weet van Excel, Word, Outlook of PowerPoint. Je krijgt een cursusadvies en gratis tips en tricks om meteen toe te passen. Het maken van de test verplicht jou tot niets.
 
Neem voor al je vragen of een persoonlijk advies gerust contact met ons op.