Klaar voor de cloud met Amazon Web ServicesVolg nu extra voordelig een AWS-training bij Computrain

Als moderne IT-professional moet u vertrouwd zijn of worden met de cloud. Cloud wordt de nieuwe standaard en de markt heeft een groeiende behoefte aan specifieke kennis en vaardigheden. Bijvoorbeeld omtrent de cloudoplossingen van AWS.

AWS-trainingen voor iedereen

Computrain heeft een breed aanbod AWS-trainingen. Van ééndaagse Essentials-trainingen om kennis te maken met de AWS-cloud tot meerdaagse trainingen, waarin u optimaal wordt voorbereid op de AWS Associate- en Professional-examens en -certificeringen. Wilt u meer weten over AWS en de toepassing ervan? Een migratie naar de AWS-cloud succesvol laten verlopen? Uw huidige AWS-omgeving optimaliseren? Een verdieping op de AWS-technologie? Computrain heeft voor iedereen een passende AWS-training. 

Speciale actie bij Computrain: 50% korting op AWS-trainingen 

Wilt u extra voordelig een AWS-training volgen? Computrain geeft u tijdelijk 50% korting op verschillende AWS-trainingen. Deze korting kan oplopen tot wel € 765,- voor de driedaagse trainingen. 

Kies uw training, schrijf u in en profiteer 

In onderstaand overzicht ziet u de voor deze actie geselecteerde AWS-trainingen. Om te profiteren van deze actie kiest u hieronder uw training, vult u het formulier in en wij nemen snel contact met u op voor definitieve plaatsing. De korting geldt tot en met 30 juni 2017.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren