In verband met de nieuwe maatregelen die het kabinet op 23 maart heeft gecommuniceerd, kunnen wij helaas tot 1 juni geen open dagen, open avonden of andere evenementen organiseren.

Indien je een adviesgesprek wilt plannen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze opleidingsadviseurs staan paraat om jou telefonisch te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op via 030 - 2 348 500, info@computrain.nl of stel jouw vragen via de chat.

1-Daagse Masterclasses

Wil je in korte tijd meer inzicht en kennis opdoen in jouw interessegebied? Snel bijspijkeren over Blockchain, Artificial Intelligence, Internet of Things of Privacy? Volg dan een Masterclass bij Computrain, en je kennis is binnen 1 avond up-to-date.

IT-praktijk centraal

Onze Masterclasses zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met werkervaring en vormen een uitstekende investering in je carrière. In elke Masterclass staat je eigen werkomgeving centraal.
 
Dé expert over het onderwerp van de Masterclass spijkert je in 1 avond helemaal bij. Onze docenten werken zelf in het vakgebied waarin zij lesgeven en weten wat er speelt in de wereld van IT. Ze kunnen je dan ook precies vertellen welke theorieën en tools je écht verder helpen in je werk.

Actueel studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is essentieel voor de kwaliteit van de Masterclass. Computrain selecteert en ontwikkelt daarom zelf het studiemateriaal voor alle opleidingen. We volgen de vele ontwikkelingen binnen de IT op de voet en verwerken dit in het studiemateriaal. Na afloop van de Masterclass ontvang je de presentatie per mail.

Centrale locatie

De Masterclasses van Computrain worden verzorgd op onze trainingslocatie BCN Utrecht CS.  Door de ligging direct aan Utrecht Centraal Station is de trainingslocatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er ruim (betaalde) parkeergelegenheid op loopafstand.