Masterclass Internet of Things - IOT

Nieuwe businessmodellen door Internet of Things (IoT)

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Internet of Things (IoT), alles verbonden en verbinden met internet. Slimme apparaten kunnen via sensoren gegevens verzamelen en daar zelfstandig actie op ondernemen. Denk aan een koelkast die signaleert dat de melk bijna op is en alvast zelf een nieuw pak bestelt. Heel handig, maar wat kan jij of jouw organisatie hiermee? Je kunt er bijvoorbeeld ook bedrijfsprocessen mee automatiseren en verbeteren. Of er oplossingen mee bouwen die direct impact hebben op de dienstverlening van je organisatie. In deze Masterclass kom je te weten hoe je deze mogelijkheden realiseert. De hele IoT-keten wordt behandeld, waarbij ook duidelijk de rol van IT wordt belicht. Hierdoor kun jij IoT inzetten voor het verbeteren van de business.

Voor wie

Je wilt meer weten over Internet of Things en je hierbij vooral verdiepen in de mogelijkheden die dit biedt bij productontwikkeling, procesverbetering, business development en IT.

Voorkennis

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Aanpak

De Masterclass Internet of Things - IoT is een college. In korte tijd krijg je veel informatie via een presentatie. Ook kun je enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

Je krijgt tijdens het college duidelijk uitgelegd wat Internet of Things is, wat de mogelijkheden zijn en hoe je dit zelf kunt inzetten in een IoT-project. Je leert veel door de de kennis en ervaring van de sprekers. Zij hebben een duidelijke visie over de toekomst en mogelijkheden van IoT en geven hier voorbeelden van aan de hand van real live cases en best practices. Hierdoor kun jij de vertaalslag maken naar je eigen organisatie en nieuwe businessmodellen identificeren.

Studiemateriaal

Je ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • Wat is nou eigenlijk IoT (Internet of Things)
  • IoT en de relatie met IT
  • IoT-architectuur
  • Smartoffice Solution: een Real live IoT-praktijkcase
  • Lessons learned

Officieel certificaat

Na afloop van de Masterclass ontvang je het deelnamecertificaat ‘Masterclass Internet of Things - IoT’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Data en plaatsen

Deze masterclass duurt van 19.00 tot 22.00 uur

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Masterclass: € 215,50

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Masterclass Internet of Things - IOT

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland