Meld je aan voor het webinar ‘Ontwikkel je digitale skills’ op 8 juli!

Bijna elke organisatie maakt een digitale transformatie door. En daar zijn nieuwe skills voor nodig! Het resultaat: mooie carrièrekansen voor jou. Hoe digital ben jij? En welke kennis heb je nodig om het maximale uit jouw rol te halen? Dat ontdek je tijdens het webinar ‘Ontwikkel je digitale skills’ van Computrain en I.AMDIGITAL op 8 juli van 15.30 tot 16.15 via Microsoft Teams!

We vertellen je de ins en outs over de digitale wereld van dit moment. En over de invloed van de laatste digital ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Naast de toenemende behoefte aan ICT-specialisten veranderen ook de bestaande banen. De vraag naar digitale skills neemt toe in alle functies, van receptionist tot huisarts en van gebouwenbeheerder tot wetenschappelijk docent. Tijdens het webinar krijg je een goed beeld van de kansen die bij jou kunnen passen. Hoe kom je aan zo’n veelgevraagde baan? Je hoort welke Computrain-trainingen je hiervoor klaarstomen. En Su Yin Timp, oprichter van I.AMDIGITAL vertelt over de I.AMDIGITAL-cursus waarmee jij in no time een digitale boost krijgt. Die krijg je gratis bij verschillende Computrain-trainingen, zoals Introduction to Power BI, IT voor niet-IT’ers en Microsoft 365 Fundamentals.

Meld je gratis aan

Praktische informatie

Wanneer? Donderdag  8 juli van 15.30 tot 16.15
Waar? Via Microsoft Teams

Heb je een vraag over het webinar?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies over een training die bij jou past? Bel dan naar 030 – 2 348 500 of mail naar info@computrain.nl.