Meld je aan voor het webinar 'Data Driven Business' op 16 september!

Waarom zijn 8 van de top 10 meest waardevol bedrijven ter wereld technologiebedrijven? En waarom is Tesla meer waard dan GM, Ford en VW samen? Het antwoord is: data. Wil jij weten hoe jouw bedrijf zo succesvol mogelijk wordt binnen de datawereld? Kom naar het webinar Data Driven Business op 16 september!

Het World Economic Forum heeft zelfs een vierde technische revolutie uitgeroepen in herkenning van de rol die data speelt in de moderne economie. Data is het nieuwe goud geworden en de bedrijven die hier goed mee omgaan presteren beter dan traditionele bedrijven waarin data meer als een noodzakelijkheid wordt ervaren dan als een ‘accelerator of growth’. Tijd om deze musthave grondstof in de zetten!

Wat kun je van het webinar verwachten? 

Wat is een datagedreven businessmodel? En hoe moeten traditionele bedrijven zich aanpassen om te kunnen overleven in een wereld die draait om data? Tijdens het webinar Data Driven Business geven wij antwoord op deze vragen. Het begint bij de centrale rol die data speelt in de bedrijfsvoering van succesvolle ondernemingen, overheden, non-profit-, militaire en beveiligingsorganisaties. Wij leggen het verschil uit tussen het begrip data en het begrip digital assets waarmee een bedrijf zijn sector kan transformeren. Vele voorbeelden en praktische toepassingen komen aan de orde.

Wij staan ook stil bij hoe de data leaders omgaan met data – dit is het geheim van een datageoriënteerde onderneming! Wij leggen uit wat FAIR en Linked data is, hoe deze nieuwe infrastructuur in een bedrijf vorm krijgt en hoe je met data slimme proposities kunt ontwikkelen met gebruik van visualisaties en kunstmatige intelligentie. Na het webinar kun je de eerste stap maken naar datagedreven werken!

Aanmelden voor het webinar

Praktische informatie

Wanneer? Donderdag 16 september van 16.00 tot 16.45 uur
Waar? Via Microsoft Teams

Heb je een vraag over het webinar?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies over een training die bij jou past? Bel dan naar 030 200 4200 of mail naar info@computrain.nl.