Update coronavirus

Klassikale bijeenkomsten voorzichtig weer van start!

Mede dankzij de inzet van onze docenten, studenten, trainers en deelnemers zijn wij erin geslaagd het overgrote deel van onze opleidingen en trainingen door te zetten via virtuele classrooms. Daarmee hebben we met elkaar vertraging in studie en ontwikkeling voorkomen. Daar mogen we samen echt trots op zijn!
 
Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij. Daarom blijven wij nagenoeg al onze trainingen voorlopig - in ieder geval tot 1 september - aanbieden via Virtual Classrooms. Maar, dankzij de versoepeling van de maatregelen ontstaat er ruimte om voorzichtig weer te starten met klassikaal onderwijs.

Virtual Classrooms

Zoals gezegd, wij blijven onze trainingen, in ieder geval tot september 2020, aanbieden via Virtual Classrooms. Door de voorwaarden die de overheid stelt is klassikaal onderwijs voor veel van onze trainingen op dit moment nog niet of slechts beperkt mogelijk. Daarnaast merken wij dat veel van onze cursisten, maar ook veel werkgevers, voorlopig nog voorkeur hebben voor lessen via Virtual Classrooms.

Klassikale bijeenkomsten

Waar dat wel mogelijk is, zullen we voorzichtig starten met klassikaal onderwijs. Bent u deelnemer en wordt uw training omgezet naar een klassikale bijeenkomst, dan ontvangt u uiterlijk twee dagen van te voren hierover bericht.

Bij het aanbieden van klassikale bijeenkomsten houden we de richtlijnen aan van zowel de Rijksoverheid als van onze eigen brancheorganisatie NRTO. Meer informatie over de richtlijnen van de NRTO leest u in dit protocol.

Meer examenmogelijkheden vanaf 1 juni

Steeds meer examenlocaties openen hun deuren. Er komen dus steeds meer mogelijkheden om, met aangepaste maatregelen, digitaal examen te doen. Ook de testcenters bij BCN Utrecht zijn vanaf 1 juni weer geopend, dus ook daar zijn examens weer mogelijk.

Voor cursisten:

Meer informatie over de updates en de meest gestelde vragen en antwoorden omtrent examens kunt u vinden op e-Connect via ‘FAQ & Downloads’. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u via e-Connect met ons chatten en helpen wij u graag verder.

Vooral telefonisch kan het iets langer duren voordat we u kunnen helpen.

I.v.m. de richtlijnen van de overheid werken veel van onze collega’s vanuit huis, om ook op kantoor te voldoen aan de 1,5 meter afstand en overige richtlijnen. Wij zijn tijdens kantooruren gewoon bereikbaar, maar vooral telefonisch kan het iets langer duren voordat we u kunnen helpen. Ook kan de beantwoording van e-mails mogelijk langer duren dan normaal. We vragen uw begrip hiervoor.

Hulp nodig?

We helpen je graag vooruit. Neem voor al je vragen gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.