PowerPoint Expert trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Trainingen en cursussen Microsoft PowerPoint Expert bij Computrain

Na afronding van de Microsoft PowerPoint Basis- en Advanced cursus (of als u over de juiste kennis hiervan beschikt) kunt u een Expert training volgen. Deze cursussen zijn geschikt voor u als u een eigen huisstijl moet ontwikkelen (achtergronden, verwerken van logo’s, aangepaste layouts), audio en video moet bewerken etc. 

In de PowerPoint Expert cursus leert u gebruik te maken van de mogelijkheden van thema's en diamodellen. Werk met sjablonen en leer hoe u uw beeldmateriaal optimaliseert, comprimeert en koppelt voor gebruik in uw presentatie. Ook wordt er aandacht besteed aan de omgang met verschillende garfische bestandformaten.

Microsoft Gold Learning Partner Computrain verzorgt cursussen voor Microsoft PowerPoint 2000-2003, 2007-2010 en 2013. Controleer met welke versie van PowerPoint u werkt. Wij hebben de verschillen per versie voor u op een rij gezet.

Trainingsvormen per cursus

  • Klassikaal: er wordt met standaard lesmateriaal gewerkt en een vaststaande lesopbouw. U leert niet alleen door informatie van de docent en het doen van oefeningen maar ook door de contacten met uw medestudenten.
  • Studiecentrum: u volgt op individuele basis uw eigen training met bestaand lesmateriaal.
  • Maatwerk: op basis van een gedegen intake wordt de training geheel op maat verzorgd; toegespits op uw organisatie en doelstellingen.

Verzekerd van kwaliteit in Microsoft trainingen

Als u een training volgt bij Computrain bent u verzekerd van kwaliteit. De docenten die de trainingen verzorgen zijn specialist op hun gebied en officieel door Microsoft gecertificeerd. Verder is Computrain al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikers-, systeem- en netwerktrainingen. Deze nauwe samenwerking komt uiteindelijk ook u ten goede.

Het Nederlandstalige cursusmateriaal dat tijdens de cursussen PowerPoint wordt gebruikt bevat behalve de oefeningen een schat aan informatie die als naslag kan dienen en vele tips en trucs. De Engelstalige benamingen van menu’s, knoppen en functies staan tevens vermeld.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.