Microsoft Windows Client trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Cursus Windows Desktop: Windows 7, 8 of 10

Werkt u als systeembeheerder en wilt u meer weten over Windows 7, 8 of 10? Dan bent u bij Computrain aan het juiste adres. Of u zich nu wilt verdiepen in het installeren en configureren van Windows 7, 8 of 10, of wilt leren hoe u uw versie van Windows kunt troubleshooten, Computrain biedt een breed scala aan cursussen die vaak zowel klassikaal als in het Expertisecentrum gevolgd kunnen worden.

Certificeringsprogramma’s

De certificeringsprogramma’s zijn een bundeling van 2 cursussen waarin u wordt voorbereid op 2 officiële Microsoft-examens. De cursussen worden gegeven door Microsoft Certified Instructors (MCT) en u maakt gebruik van officiële, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC).

Bootcamptraject Windows Desktop

Kunt u niet makkelijk meerdere dagen achtereen van uw werkplek gemist worden, maar wilt u wel de officiële Microsoftcertificering behalen? Dan is een bootcamptraject van Computrain echt iets voor u. In de cursussen Bootcamptraject MCSA: Windows 7 en Bootcamptraject MCSA: Windows 8 specialiseert u zich in het beheer van Windows-desktops en -applicaties in grotere organisaties. Het bootcamptraject is zeer efficiënt ingericht: voorafgaand aan de cursus maakt u zich de stof eigen via zelfstudie onder begeleiding van een mentor. Op deze manier hoeft er tijdens het klassikale gedeelte alleen aandacht te worden besteed aan de onderwerpen die extra aandacht nodig hebben. De bootcamptrajecten bestaan uit meerdere bootcamps. Een bootcamp wordt op de 2e dag afgesloten met het officiële Microsoft-examen. Tijdens een bootcamptraject legt u dus meerdere examens af. Bekijk hieronder het aanbod cursussen Microsoft Windows Client van Computrain.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren