Trainingen en cursussen Microsoft PowerPoint bij Computrain

Microsoft PowerPoint is de meest gebruikte toepassing voor het maken van presentaties. U maakt diavoorstellingen die een combinatie van tekst, afbeeldingen, diagrammen, grafieken, video’s, animaties etc. bevatten. Computrain verzorgt open rooster cursussen voor PowerPoint 2000-2003, 2007-2010 en 2013 op trainingslocaties in heel Nederland.

De allernieuwste versie 2013 biedt extra mogelijkheden voor gebruik met tablets en telefoons zodat u gemakkelijk kunt vegen en tikken. Ook de mogelijkheden voor het samenwerken met anderen en het presenteren zijn sterk verbeterd.

Cursus PowerPoint voor ieder niveau: Basis, Advanced of Expert

Voor gebruikers met weinig ervaring verzorgt Microsoft Gold Learning Partner Computrain de cursus Powerpoint Basis. Leer gebruik te maken van de opmaakmogelijkheden, diaovergangen, tabellen en tekenobjecten. Met deze praktijkgerichte training bent u optimaal voorbereid om een aantrekkelijke PowerPointpresentatie te houden.

De cursus PowerPoint Advanced is de logische vervolgstap wanneer u Basis heeft afgerond. In deze praktijkgerichte 1-daagse cursus leert u te werken met aangepaste animaties, interactieve voorstellingen en tijd- en actieinstellingen.

De cursus PowerPoint Expert is de vervolgcursus wanneer u Advanced heeft afgerond. Leer thema's en diamodellen toepassen, sjablonen maken en verdiep u in de optimalisatie van audio en video voor uw presentatie.

Na afloop van iedere cursus ontvangt u een officieel certificaat.

Kies de leermethode die past bij uw doelstelling

  • Klassikaal: er wordt met zelf ontwikkeld lesmateriaal gewerkt en een vaststaande lesopbouw. Leer door oefeningen en contact met docent en medestudenten.
  • Studiecentrum: u volgt op individuele basis uw eigen training met bestaand lesmateriaal.
  • Maatwerk: op basis van een gedegen intake wordt de training op maat verzorgd; passend bij uw situatie, wensen en organisatie.

Kwaliteit in begeleiding en studiemateriaal

Als u een training volgt bij Computrain bent u verzekerd van kwaliteit. De docenten die de trainingen verzorgen zijn specialist op hun gebied en officieel door Microsoft gecertificeerd. Verder is Computrain al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikers-, systeem- en netwerktrainingen. Deze nauwe samenwerking komt uiteindelijk ook u ten goede.

Het cursusmateriaal dat tijdens de cursussen PowerPoint wordt gebruikt, bevat behalve de oefeningen een schat aan informatie die als naslag kan dienen en vele tips en trucs.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren