Microsoft Access cursus en training

Kies één van de programma's

Cursus Access bij de specialist, Computrain.

Wilt u aan de slag met het maken van tabellen en query’s met Microsoft Access? Of heeft u al ervaring met Access en wilt u meer leren over de geavanceerde mogelijkheden die Access biedt voor bijvoorbeeld het analyseren van Data? Voor elk kennisniveau en productversie heeft Computrain een geschikte cursus Access. Zo kunt u een klassikale cursus volgen, of kiezen voor een Access-cursus in het Studiecentrum waarin u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag gaat. De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren trainers van Computrain. De jarenlange ervaring en de op de praktijksituatie gerichte studieprogramma’s zorgen voor een hoog rendement op uw training. Naast het volgen van een cursus Access Basiscursus Acces Advanced en cursus Acces Expert kunt u bij Computrain ook de officiële Microsoft Office Specialist certificering behalen.

De basisprincipes van Access in één cursus

Computrain heeft een gevarieerd aanbod Access Basis trainingen voor de verschillende versies van Microsoft Access. Hierin wisselt theorie en praktijk elkaar af en gaat u aan de slag met het maken van Access-databases met tabellen en query's. Na afloop van de training kunt u goed overweg met de basisfunctionaliteit van Microsoft Access en kunt u eventueel verder gaan met één van de Access Advanced trainingen van Computrain.

Aan de slag met een Microsoft Access cursus voor gevorderden

De intensieve Access Advanced trainingen van Computrain gaan dieper in op de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Access.  Iedere training heeft hierbij een eigen focus: data-analyse en –verwerking, multi-usergebruik of het gebruik van formulieren, rapporten en macro’s.

Ook deze Access-trainingen kunt u klassikaal volgen. Computrain biedt de Access Advanced-trainingen aan voor de verschillende versies van Access.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren