Master IT-opleidingen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

IT-praktijk centraal

Onze Masteropleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met werkervaring en vormen een uitstekende investering in uw carrière. In elke Masteropleiding staat uw eigen werkomgeving centraal.

U krijgt les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied waarin zij lesgeven. Zij weten wat er speelt in de wereld van IT, en kunnen u dan ook precies vertellen welke theorieën en tools u echt verder helpen in uw werk. U bespreekt situaties uit uw eigen werk en ook uit het werk van uw medestudenten met elkaar. Hierdoor krijgt u een andere kijk op uw vakgebied en kunt u deze nieuwe kennis de volgende dag al gebruiken in uw werk.

Actueel studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is essentieel voor de kwaliteit van uw Masteropleiding. Computrain selecteert en ontwikkelt daarom zelf het studiemateriaal voor alle opleidingen. We volgen de vele ontwikkelingen binnen de IT op de voet en verwerken dit in het studiemateriaal. Op deze manier heeft u altijd actueel studiemateriaal tot uw beschikking.

Landelijke dekking

De Masteropleidingen van Computrain worden verzorgd door heel Nederland. U kunt kiezen voor een leslocatie dicht bij uw werk of uw woonplaats, waardoor u zo min mogelijk reistijd heeft.

In samenwerking met NCOI

Computrain is onderdeel van NCOI Groep. Onze Masteropleidingen worden verzorgd in samenwerking met NCOI University. NCOI University is bevoegd in het kader van de WHW om officiële Masteropleidingen te verzorgen.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.