HBO IT-opleidingen

Kies één van de programma's

HBO-programma (66)

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Jouw IT-praktijk staat centraal

Alleen leren waar je in jouw werkveld écht iets aan hebt? Onze HBO IT-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. In elke IT-opleiding staat jouw werkomgeving centraal. De nieuwe inzichten kun jij de volgende dag al gebruiken in je werk. Je krijgt samen met je vakgenoten les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied waarin zij lesgeven. Zij weten wat er speelt in de wereld van IT en kunnen je precies vertellen welke theorieën en tools jou echt verder helpen in je werk. Je oefent veel, bespreekt situaties uit je eigen praktijk en hoort verhalen van je medestudenten. Daar leer jij weer van. 

Actueel lesmateriaal

De kwaliteit van het lesmateriaal is essentieel voor de kwaliteit van jouw HBO-opleiding. Bij Computrain kun je rekenen op lesstof met actuele IT-thema’s. Wij selecteren en ontwikkelen zelf het studiemateriaal voor alle IT-opleidingen. Computrain heeft namelijk al ruim 30 jaar ervaring in IT en we volgen de vele ontwikkelingen binnen de IT op de voet. Deze verwerken we in jouw studiemateriaal.

Voordelig studeren met subsidies en levenlanglerenkrediet

Onze HBO Bacheloropleidingen komen in aanmerking voor subsidies. Dat maakt opleiden voor jouw werkgever nog aantrekkelijker. Wanneer je jouw opleiding zelf betaalt, kun je de opleidingskosten aftrekken van jouw inkomstenbelasting. Daarnaast kan iedereen tot 55 jaar sinds september 2017 tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid voor studiekosten in het hoger onderwijs. Dit levenlanglerenkrediet geldt voor onze HBO Bacheloropleidingen en Masteropleidingen. Lees meer over het over het levenlanglerenkredietsubsidies en belastingvoordeel.

Erkende opleidingen en diploma’s

Voor jou prettig om te weten: de diploma’s en getuigschriften van onze HBO Bacheloropleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Onze complete HBO Bacheloropleidingen verzorgen we in samenwerking met NCOI Opleidingen. Deze opleidingen zijn allemaal geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dat betekent dat de opleidingen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Onze korte HBO-programma's zijn ook gebaseerd op de NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen van Computrain en Hogeschool NCOI. Dit betekent dat deze HBO-opleidingen van dezelfde hoge kwaliteit zijn en dat ze vrijstellingen kunnen opleveren in bepaalde HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI.

Landelijke dekking

De HBO-opleidingen van Computrain geven we door heel Nederland. Kies een leslocatie in de buurt van je werk of woonplaats!

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.