HBO IT-opleidingen

Kies één van de programma's

HBO-programma (35)

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

IT-praktijk centraal

Onze HBO IT-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met werkervaring en in elke IT-opleiding staat uw eigen werkomgeving centraal. U krijgt les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied waarin zij lesgeven. Zij weten wat er speelt in de wereld van IT, en kunnen u dan ook precies vertellen welke theorieën en tools u echt verder helpen in uw werk. U bespreekt situaties uit uw eigen werk en ook uit het werk van uw medestudenten met elkaar. Hierdoor krijgt u een andere kijk op uw vakgebied en kunt u deze nieuwe kennis de volgende dag al gebruiken in uw werk.

Actueel studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is essentieel voor de kwaliteit van uw HBO-opleiding. Computrain selecteert en ontwikkelt daarom zelf het studiemateriaal voor alle IT-opleidingen. We volgen de vele ontwikkelingen binnen de IT op de voet en verwerken dit in het studiemateriaal. Op deze manier heeft u altijd actueel studiemateriaal tot uw beschikking.

Landelijke dekking

De HBO-opleidingen van Computrain worden verzorgd door heel Nederland. U kunt kiezen voor een leslocatie in de buurt van uw werk of uw woonplaats, zodat u zo min mogelijk reistijd heeft.

In samenwerking met NCOI

Computrain is onderdeel van NCOI Groep. Onze HBO-opleidingen worden verzorgd in samenwerking met Hogeschool NCOI. Hogeschool NCOI is bevoegd in het kader van de WHW om officiële HBO Bacheloropleidingen te verzorgen.

Advies nodig?

Update aanvragen

Ik wil Update ontvangen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.