Front End trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Uitgebreid front end web development trainingsaanbod

Volg een opleiding of cursus front end web development en leer websites ontwikkelen en webapplicaties programmeren. Front end development richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van websites met focus op de gebruiker.

In een Front End Development-training gaat u met ondersteuning van een ervaren trainer aan de slag met de theorie en praktijkgerichte oefeningen. Bovendien biedt Computrain een opleiding HBO Web- en Interaction Design aan, waarin u de basis- en geavanceerdere principes leert van deze ontwerpdiscipline, gericht op de behoeften, wensen en waarden van gebruikers.

JavaScript cursus voor beginner en gevorderde

Wilt u JavaScript (js) leren, maar heeft u onvoldoende ervaring met front end webontwikkeling of slechts basiskennis van programmeren? Met de klassikale cursus JavaScript Fundamentals leert u de basisprincipes van deze scriptingtaal: o.a. datatypes als JavaScript array, object, string, number, boolean. Ook leert u o.m. de werking van js conditionals (if, else switch) en js loops (while, do for).

Gevorderde designers en ontwikkelaars kiezen de zeer praktijkgerichte cursus Advanced JavaScript programming. Bestudeer de mogelijkheden van Dynamic HTML (DHTML), JSON, Ajax Basics met het XMLHttpRequest object en objectgeoriënteerd programmeren met JavaScript.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.