banner

Computercursus en training algemene computervaardigheden

Computercursus voor beginnende en gevorderde computer- en tabletgebruikers

Een computercursus is tegenwoordig onmisbaar om uw werk snel en goed te kunnen uitvoeren. Merkt u dat u basiskennis mist of wilt u juist weten hoe u het werken met de computer of tablet nog verder optimaliseert? Dan bent u bij Computrain aan het juiste adres. Computrain biedt namelijk een aantal interessante computercursussen aan voor de beginnende en gevorderde computer- en tabletgebruiker.

Basis computercursus of tablet-training en werken met Windows 10

Wilt u graag met meer zelfvertrouwen op de computer werken? Dan is de cursus Wegwijs op de computer echt iets voor u. Ervaring met computers is niet noodzakelijk, u leert stapsgewijs werken met de computer onder begeleiding van een ervaren trainer. Heeft u al ervaring met het werken op de pc en bent u recent overgestapt op Windows 10? Volg dan de computercursus Overstappen naar Windows 10, om het maximale uit uw Officevaardigheden te halen. Werkt u liever met een tablet dan met een computer? Volg dan de cursus iPad in een Professionele Omgeving. U ontdekt apps die uw leven vergemakkelijken en leert hoe u optimaal rendement haalt uit uw iPad.

Computercursussen in een professionele omgeving

Werkt u vaak met Microsoft Office en wilt u maximaal rendement halen uit Word, Excel, PowerPoint en Outlook? Volg dan de opleiding MBO Microsoft Officevaardigheden. U leert sneller, effectiever en efficiënter te werken en sluit de opleiding af met een MBO-diploma. Werkt u vaak samen met IT'ers, maar heeft u geen opleiding in deze richting gevolgd? Dan bieden wij u de training IT voor niet-IT'ers. Na het volgen van deze training communiceert u makkelijker en professioneler met de IT'ers om u heen. Kiest u ervoor om van IT uw beroep te maken, dan bieden wij u de training ICT Dienstverlening, waarmee u uitgroeit tot professioneel ICT-dienstverlener.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren