banner

Adobe Photoshop cursus en training

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Cursus Adobe Photoshop bij Computrain

Wilt u een foto bewerken, foto's retoucheren, afbeeldingen opmaken, kleurcorrecties toepassen of beeld digitaliseren? Adobe Photoshop wordt beschouwd als de industriestandaard voor zowel drukwerk, dtp en digitale beeldbewerking voor het web. De Adobe Photoshop cursussen van Adobe Authorized Training Centre Computrain zijn dan ook geschikt voor fotografen, grafisch vormgevers en designers: van beginner tot gevorderde.

Photoshop cursus voor beginners en gevorderden

Een training Photoshop Basis van Computrain is bedoeld voor beginnende gebruikers met beperkte ervaring en voorkennis. Tijdens deze training worden onderwerpen behandeld als afbeeldingsgrootte en -resolutie, gebruik van de selectiegereedschappen, transformeren, vervormen, kleurcorrecties, retoucheren en exporteren. Daarnaast wordt u vertrouwd gemaakt met de werkruimte en basisfunctionaliteit van Photoshop.

De training Photoshop Advanced is de logische vervolgstap voor gevorderde gebruikers of als u de training Photoshop Basis hebt afgerond. In deze training gaat u dieper in op de geavanceerde mogelijkheden van Photoshop. In deze tweedaagse cursus leert u werken met fills, overlays, maskers, vector, filters, photoshop patterns en geavanceerde kleurcorrectie.

Start nu op trainingslocaties in heel Nederland

Tijdens uw klassikale training wordt u begeleid door een ervaren en deskundig Adobe Certfied Expert, waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld met een 30-70 verhouding. Tijdens uw training maakt u gebruik van cursusmateriaal dat speciaal door Adobe geselecteerd is. Iedere training bereidt u dan ook optimaal voor op het officiĆ«le Adobe-examen.

U kunt op diverse momenten van start op regionale traininglocaties in heel Nederland: Regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht of Zwolle.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren