Kom naar de open avond van Computrain op 16 maart 2020

De open avond van 16 maart 2020 is geannuleerd, er wordt binnenkort een nieuwe datum gecommuniceerd.

Ambieer je een IT-carrière? Of ben je al een doorgewinterde IT’er en wil je jouw kennis blijven verbreden en up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan zit je bij Computrain goed. Tijdens de open avond op 16 maart 2020 ontdek je hoe een IT-opleiding jou verzekert van een kansrijke carrière en vertellen we je alle ins en outs over het opleidingsaanbod van Computrain.

De IT-markt is altijd in beweging en heeft talloos veel baan- en ontwikkelingsmogelijkheden. De vraag naar IT-professionals blijft stijgen. Na een IT-opleiding heb jij dus gegarandeerd een succesvolle carrière. Daarnaast kun jij je als IT’er altijd blijven ontwikkelen binnen jouw specialisatie en zijn de mogelijkheden voor nieuwe uitdagingen eindeloos.

Als IT’er heb je, naast vakkennis, steeds meer andere competenties en kennis van methodieken en processen nodig om verder te groeien in de IT-wereld. Wat jouw leerdoel ook is: Computrain biedt een breed aanbod aan praktijkgerichte opleidingen die jou verder helpen naar de volgende stap in jouw carrière.

Wat kun je van de open avond verwachten?

Tijdens de open avond vertellen we je alle ins en outs over de opleidingen van Computrain en de vele kansen die de IT-markt biedt. Daarnaast denken we tijdens een persoonlijk adviesgesprek graag met je mee over de opleidingskeuze die bij jouw leerdoelen past.

Het programma van de open avond

  • 17.30 tot 18.15 uur - Inloop met soep & luxe broodjes
  • 18.15 tot 19.15 uur - Plenaire sessie: Kansen en mogelijkheden op de IT-arbeidsmarkt
  • 19.15 tot 21.30 uur - Persoonlijk adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs 
 

Locatie: Marathon 5 in Hilversum
Datum: 16 maart 2020
Tijd: van 17.30 tot 21.30 uur.

Gratis aanmelden

Heb je vragen? Dan kun je altijd bellen naar 030 – 2 348 500, mailen naar info@computrain.nl of WhatsAppen naar 06 - 101 632 89