Computrain-omscholingstraject: Test Analist

Wil jij aan de slag in de IT en ben je analytisch, kritisch en een echte perfectionist? Dan ben je geknipt voor een baan als Test Analist! Een functie met uitstekende baankansen en een dito salaris. Geen ervaring in de IT? Dat is geen enkel probleem. Tijdens dit omscholingstraject van 3 tot 4 maanden leer je alles wat nodig is om die baan als Test Analist binnen te halen. Het traject kost € 8.950,- en is inclusief de examens voor twee marktcertificeringen.

De startmomenten voor dit omscholingsprogramma zijn in april en in september.

Intake

Voordat je met dit uitdagende omscholingstraject begint, krijg je een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek staan jouw verwachtingen en mogelijkheden centraal. Daarnaast toetsen we jouw instapniveau, leerdiscipline en motivatie. We willen namelijk zeker weten dat het omscholingstraject tot Test Analist bij je past, zodat je uiteindelijk die felbegeerde baan binnen de IT kunt bemachtigen. 
Lesprogramma

Dit omscholingstraject heeft een vast programma met drie thema's: IT-fundamentals, specialisatie tot Test Analist en een eindopdracht. Tijdens de specialisatie tot Test Analist doe je twee examens om hiermee veelgevraagde marktcertificeringen te kunnen verdienen. Het lesprogramma bestaat uit klassikale bijeenkomsten, zelfstudie en mentoring/begeleiding. Klik hieronder voor een gedetailleerd overzicht van het lesprogramma.
Persoonlijke begeleiding

Bij dit omscholingstraject word je intensief persoonlijk begeleid. Coaches staan tijdens het lesprogramma klaar om je te helpen met vragen en eventuele problemen. Maar ook na het lesprogramma staan we voor je klaar. Als laatste stap bereiden we je namelijk optimaal voor op het vinden van een werkplek in de IT. We helpen je bij het opstellen van een effectief CV, werken samen met jou aan je presentatie- en sollicitatievaardigheden en organiseren speeddates met werkgevers op speciale contactdagen.

De kwaliteit van Computrain

Ruim 30 jaar ervaring met IT-onderwijs

Topdocenten uit de praktijk

Nauwe samenwerking met het bedrijfsleven

Persoonlijke begeleiding

Ervaringen & beoordelingen

Lees beoordelingen
Word jij Test Analist?
Er zijn dit jaar nog twee startmomenten voor dit omscholingstraject! Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel dan naar 030 – 2 348 500, whatsapp naar 06 101 632 89 of mail naar info@computrain.nl