Computrain-omscholingstraject: Data Analist

Wil jij aan de slag in de IT en heb je oog voor detail, kan je accuraat werken en vind je het niet erg om regelmatig presentaties te geven? Dan past een baan als Data Analist uitstekend bij jou! Bij deze baan hoort een uitstekend salaris en zeer goede baankansen. Geen ervaring in de IT? Dat is geen enkel probleem. Tijdens dit omscholingstraject van 3 tot 4 maanden leer je alles wat nodig is om die baan als Data Analist binnen te halen. Het traject kost € 8.950,- en is inclusief de examens voor twee marktcertificeringen.

De startmomenten voor dit omscholingsprogramma zijn in april en in september.

Intake

Aan het begin van dit uitdagende omscholingstraject krijg je een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw verwachtingen en mogelijkheden. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan jouw instapniveau, leerdiscipline en motivatie. We willen namelijk zeker weten dat een rol als Data Analist bij je past, zodat je uiteindelijk die felbegeerde baan binnen de IT kunt bemachtigen. 
Lesprogramma

Dit omscholingstraject heeft een vast programma met drie thema's: IT-fundamentals, specialisatie tot Data Analist en een eindopdracht. Tijdens de specialisatiefase maak je twee officiële examens om marktcertificeringen mee te verdienen. De lessen bestaan uit klassikale bijeenkomsten, zelfstudie en mentoring/begeleiding. Klik hieronder voor een gedetailleerd overzicht.
Persoonlijke begeleiding

Tijdens dit omscholingstraject tot Data Analist word je persoonlijke begeleid door onze coaches. Zij staan klaar om je te helpen met vragen en eventuele problemen. Nadat je het lesprogramma hebt doorlopen bereiden we je bovendien voor op het vinden van jouw nieuwe werkplek in de IT. Zo krijg je begeleiding bij het opstellen van een effectief CV, helpen we je om je presentatie- en sollicitatievaardigheden te verbeteren en brengen we je in contact met werkgevers uit ons netwerk.

De kwaliteit van Computrain

Ruim 30 jaar ervaring met IT-onderwijs

Topdocenten uit de praktijk

Nauwe samenwerking met het bedrijfsleven

Persoonlijke begeleiding

Ervaringen & beoordelingen

Lees beoordelingen
Word jij Data Analist?
Er zijn dit jaar nog twee startmomenten voor dit omscholingstraject! Heb je vragen of wil je een vrijblijvend advies? Bel dan naar 030 – 2 348 500, whatsapp naar 06 101 632 89 of mail naar info@computrain.nl