Vind jouw nieuwe DPO-baan of DPO-professional

Header-website.jpg

Wil jij een baan als Data Protection Officer? Of ben jij als werkgever op zoek naar een Data Protection Officer? De oplossing voor de mismatch op de IT-arbeidsmarkt ontdek je tijdens ons New Potentials IT Event, maandag 15 oktober in Utrecht.

Speeddate en netwerkborrel
Laat je door ervaringsdeskundigen en The Privacy Factory onder meer alles vertellen over het leerwerktraject Data Protection Officer (DPO). Ontmoet werkgevers en werkzoekenden en ga op speeddate. Klikt het? Dan kunnen jullie verder kennismaken tijdens de netwerkborrel. Misschien vind jij wel jouw nieuwe droombaan of langgezochte werknemer.

Meld je snel aan voor het New Potentials IT Event!

Wanneer: maandag 15 oktober 2018
Hoe laat: 15.00 - 19.30 uur
Waar: BCN Utrecht CS
Toegang is gratis.

Programma van het New Potentials IT Event

Sprekers: Karen Strengers, Marc Vrijhof, Paul van Brakel en Danny Mekić

15.00 uur Inloop
16.00 uur Start van het programma
16.10 uur Spreker: Karen Strengers, Voorzitter Raad van Bestuur DAK Kindercentra
16.20 uur Spreker: Marc Vrijhof, The Privacy Factory
16.30 uur Spreker: Paul van Brakel, Partner Privacy Consultants Nederland
16.40 uur Spreker: Danny Mekić, Technology & innovation expert
17.10 uur Pauze
17.25 uur Speeddates (5 minuten per ontmoeting)
18.30 uur Netwerkborrel
19.30 uur Afsluiting
 

Over New Potentials IT
Nieuwe technologieën en wetgeving: waar zijn de IT-experts? Met New Potentials IT helpt Computrain werkgevers aan IT’ers, en professionals aan passende banen. Samen met partners als UWV zoeken we kandidaten die passen bij een organisatie, maar die nog onvoldoende kennis hebben van IT binnen die specifieke functie. Is er een match, dan volgt een intensieve praktijkopleiding. Daarna komen de kandidaten, ingewerkt en al, in dienst bij de betreffende werkgever. Op deze manier schoolde Computrain al ruim 300 werkzoekenden om en begeleidde hen naar een baan als DPO’er.

Lees meer over New Potentials IT
 
The Privacy Factory - Privacy made easy
Persoonsgegevens behoren tot de waardevolste assets van veel organisaties. Sinds de inwerkingtreding van de GDPR wordt het gebruik van persoonsgegevens verder beperkt. Het toezicht op en het geven van advies over dit gebruik is sindsdien de taak van daartoe gespecialiseerde privacy professionals. The Privacy Factory voorziet huidige en toekomstige privacy professionals van de noodzakelijke kennis en tools om organisaties te begeleiden naar privacy accountability. Dat doen we door de wettelijke kaders te vertalen naar opleidingen en software, en het faciliteren van een community waarbinnen privacy professionals ervaringen uitwisselen en oplossingen met elkaar delen.

Kom je als werkzoekende professional naar het event?
Enkele bedrijven waarmee jij op speeddate kunt:
Sforza - Informatie- en adviesorganisatie in de wereld van mens en gezondheid
Nnextsecure - For a Cyber Responsible Society
Odiris - Specialist in ICT specialisten

Aanmelden

Door dit formulier in te vullen verwerken wij je aanmelding voor het New Potentials Event. De gegevens kunnen gebruikt worden om je verder te informeren over dit evenement. 

De inschrijvingen voor het New Potentials Event zijn gesloten. 

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.