New Potentials IT - Recruitment by learning

 Computrain helpt met New Potentials IT-organisaties aan onvindbare IT’ers en IT’ers aan onvindbare banen. Want wij geloven in de potentie van onderbelicht en onbenut IT-talent. Dat geloof biedt een interessante oplossing in de huidige arbeidsmarkt waarbij IT-vacatures meestal een aantal weken tot maanden openstaan. De oplossing zit in werkzoekenden met een IT-achtergrond, of IT’ers die boventallig zijn of dreigen te worden. Maar denk ook aan studenten en young professionals. En natuurlijk de groep met IT-aanleg, maar nog zonder benodigde ervaring. Met de juiste aanpak maken al deze kandidaten direct ontwikkeling en groei mogelijk.

New Potentials IT is me goed bevallen.’

‘Het UWV kwam aanzetten met mensen van rond de vijftig. Daar had ik eerlijk gezegd niet op gerekend. Het is me echter goed bevallen. Met z’n allen zijn we aan de gang gegaan. De nieuwe krachten moesten integreren met onze IT-afdeling. Dat is prima gegaan.’

Roel Praagman - BCS Salarisadministratie


De sterke arbeidskloof tussen werkgevers en kandidaten overbrugt Computrain met recruitment by learning. In een korte periode van enkele maanden selecteren we de meest passende kandidaten en scholen we die intensief om tot effectieve, ingewerkte collega’s. Inclusief resultaatgarantie, want Computrain is de IT-opleider van Nederland. We kennen de markt en beschikken over een groot netwerk. Aan het einde van het scholingstraject is uw toekomstige collega dus niet alleen officieel gecertificeerd, maar heeft hij of zij ook aangetoond in uw praktijk vakbekwaam te zijn. U krijgt altijd een goed ingewerkte IT-professional in dienst.

De vijf voordelen van New Potentials IT voor u als werkgever

✓    U krijgt de gewenste IT-professional op een maatschappelijk verantwoorde wijze en bespaart daarmee kosten.
✓    U krijgt toegang tot nieuwe bronnen met kandidaten.
✓    U hoeft niet zelf in te werken en start direct met groei.
✓    Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt.
✓    U werkt samen met de IT-opleider van Nederland.

Wanneer geeft u uw groeiplannen de ruimte?

Hebt u belangstelling voor New Potentials IT? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Geef uw groeiplannen direct de ruimte.

Vraag vrijblijvend advies aan                          Download de brochure
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.