ReShape! The Future of Corporate Learning

Hoe kun je er NU voor zorgen dat je de technologische ontwikkelingen van de toekomst kunt ondersteunen en in je organisatie kunt laten landen?

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Computrain samen met Microsoft en de Leading Learning Partners Association (LLPA) en haar leden, de Global Cloud Skills Tour, een evenement voor Chief Learning Officers, Chief Information Officers en andere Business Decision Makers.

Het evenement vindt plaats op woensdag 20 april en wordt live uitgezonden vanaf podia in Sofia (Bulgarije) en Amsterdam. 

De keynote wordt verzorgd door Peter Hinssen, vermaard spreker op het gebied van innovatie, leiderschap en de impact van digitale ontwikkelingen op de samenleving en het bedrijfsleven én auteur van het boek “The Phoenix and The Unicorn” over bedrijven die in staat zijn zichzelf keer op keer weer opnieuw uit te vinden en sterker terug te komen.

Na de keynote passeert een aantal interessante sessies de revue, zoals een paneldiscussie over de Microsoft Cloud Vision 2030 met o.a. Microsoft Azure Business Group Leads Jeffrey Vermeulen en Natasha van Putten-Gorkova en een sessie met vertegenwoordigers van Microsoft Worldwide Learning over de bijbehorende strategie op Skills Development: hoe kom je tot een Growth Mindset en hoe verander je van een “Know it All” tot een “Learn it All”.

Tot slot is er een paneldiscussie met experts op het gebied van Corporate Learning. Naast vertegenwoordigers vanuit LLPA en KPMG, neemt ook Computrain’s Patrick Kersten deel aan dit panel. 

Bekijk de volledige agenda

Wil je de Global Cloud Skills Tour live online bijwonen? Registreer je dan via de link hieronder. 

Het evenement is volledig kosteloos. Het is echter mogelijk om een ticket inclusief het ebook van Peter Hinssen, “The Phoenix and the Unicorn” te kopen. De inkomsten hiervan komen via een Roemeense NGO ten goede van de Oekraïense vluchtelingen. 

Aanmelden