Klanten vertellen over de kennis en skills die zij in huis hebben gehaald

Organisaties en individuele professionals de handvatten geven om alles eruit te halen wat erin zit op het gebied van IT: dat is ons doel. Klanten vertellen over de IT-vraagstukken waar zij mee te maken hebben gehad en de kennis en skills die voor hen het verschil hebben gemaakt.

Tot ons verdriet hebben wij vernomen dat Luuk Dresen, de presentator van ons segment "Klanten Vertellen", is overleden. Wij hebben de samenwerking met Luuk als erg prettig ervaren. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Luuk.
Crowe

Datagedreven werken: het is ondertussen een must. Hoe verzamel en beveilig je data? De accountants van Crowe krijgen steeds meer met data te maken, maar beschikten nog niet over de nodige basiskennis om bijvoorbeeld hun klanten een duidelijke uitleg over deze data te geven. Huub, partner van Crowe, vertelt over datamanagement.

Achmea

Steeds meer organisaties maken gebruik van clouddiensten. De ontwikkelingen binnen deze cloudservices gaan onwijs hard. Bijblijven is dus van groot belang. Zo gingen ze bij Achmea voor de Azure bootcamp. Binnen een week werden ze klaargestoomd om zo efficiënt mogelijk vanuit de cloud te werken. Solution Architect André vertelt.

VU

Elke organisatie krijgt te maken met veranderingen. Van nieuwe digitale systemen tot geheel werken op afstand: zowel organisaties als de medewerkers moeten meegroeien met de ontwikkelingen van nu. Voor sommigen vraagt dit om nieuwe skills, omdat zij te maken krijgen met digitale vernieuwingen die zij niet kennen. Yvon, HR-manager bij de Vrije Universiteit, vertelt over de ITIL-training die ze heeft gevolgd om IT beter te begrijpen.

House of Bèta

Je kennis en kunde op peil houden: voor de financiële professionals van detacheringsbureau House of Beta van groot belang. Daarom volgen zij Computrain-trainingstrajecten op maat, waarna ze weer mooie nieuwe stappen kunnen zetten in hun carrière. Unit Manager Business IT Marcel Oliemans vertelt over belang van scholing voor de medewerkers.

ICT Praktijk Academie

Hoe haal je het maximale uit je ontwikkeling als je een vakgebied onder de knie wilt krijgen? Door te werken en leren tegelijk! Bij de ICT Praktijk Academie volgen studenten ICT-werk-leertrajecten. De lessen worden gegeven door Computrain-docenten. Die komen uit het werkveld en kunnen de studenten als geen ander meenemen in de materie. En wat de studenten leren tijdens hun opleiding, passen ze direct toe bij hun werkgever. Zo combineren ze hun kennis met werkervaring en zijn ze optimaal klaargestoomd voor mooie kansen binnen het IT-vakgebied. Oprichter Jan en student Anne vertellen in deze video hoe zo’n werk-leertraject eruitziet.

PostNL

Een leven lang leren. PostNL vindt het belangrijk om medewerkers hierin te ondersteunen, zodat ze binnen PostNL altijd perspectief hebben op een baan die bij hen past. Daarom biedt de organisatie huidige medewerkers de kans om een uitdagende IT-rol te vervullen; met het Go for IT-trainingstraject. Van postbezorgers tot projectmanagers; iedereen kan zich ervoor aanmelden. Programmamanager Hans vertelt over de samenwerking met Computrain, waarmee PostNL tot een sterk traject is gekomen. En Charla vertelt hoe ze met dit traject van een HR-functie is overgestapt naar de rol van Proces- en Informatieanalist.

Wat zijn jouw organisatiedoelen?

Wij helpen je graag deze te verwezenlijken! Computrain biedt de meest uiteenlopende trainingen. Zo blijven medewerkers altijd up-to-date en halen organisaties waardevolle kennis en skills in huis. Heb je vragen of wil je sparren over welke mogelijkheden bij jouw organisatie passen? Dan kun je bellen naar 030 2 348 500, whatsappen naar 06 – 10 16 32 89 of mailen naar info@computrain.nl.