Power your AI transformation!

Volg in 2024 één van onze exclusieve Copilot Webinars

In januari en februari geeft Computrain je in samenwerking met LLPA de unieke mogelijkheid om kennis te maken met Copilot. Naarmate de technologie evolueert, verandert ook de manier waarop we werken. Copilot loopt voorop in deze transformatie. We bieden webinars aan op het gebied van Copilot voor Microsoft 365 en Microsoft Security Copilot.

Webinar Copilot for Microsoft 365

In het webinar Copilot for Microsoft 365 ga je zien hoe Copilot je in staat stelt om taken met ongekende snelheid en efficiëntie uit te voeren. Ervaar als een van de eersten de innovatieve mogelijkheden van Copilot. Dit webinar richt zich op eindgebruikers die van onze experts willen leren hoe Copilot workflows kan stroomlijnen en hoe de productiviteit en creativiteit verbeterd kan worden.. Dit wil je niet missen!

Webinar Microsoft Security Copilot

In het webinar Microsoft Security Copilot hoor en zie je alles over de functies en mogelijkheden van Microsoft Security Copilot en hoe je jouw organisatie kunt beschermen tegen cyberaanvallen. We bespreken ook hoe Security Copilot kan worden geïntegreerd met je bestaande security infrastructuur. Leer meer over Microsoft Security Copilot en hoe je hiermee cybercrime een stap voor kunt blijven.

Training Werken met Copilot in Microsoft 365

Wil je in de praktijk leren hoe Copilot voor Microsoft 365 je kan helpen om jouw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren? Ontdek het tijdens de training Werken met Copilot in Office 365!

Training Werken met AI en ChatGPT

Ben je in de breedte geïnteresseerd in de mogelijkheden van AI-tools zoals ChatGPT en andere AI-tools gericht op bijvoorbeeld het maken van foto- en videobeelden, dan is de training Werken met AI en ChatGPT echt iets voor jou!  

Power your AI transformation met eigen AI Engineers! 

Met de AI Engineer lijn in ons New Potentials programma kunnen we jou en je bedrijf helpen om je eigen AI-team op te zetten. In het geïntegreerde New Potentials programma werven wij de juiste kandidaten, nemen we ze in een detavast-constructie 12 maanden in dienst en trainen en certificeren we ze op diverse vlakken in het veld van AI terwijl ze 1 dag per week bij jou inzetbaar zijn. Na 2 maanden intensieve training zijn de deelnemers al voor 4 dagen per week inzetbaar. Na 4 maanden zelfs 5 dagen per week. Gedurende 12 maanden blijven wij de nieuwe medewerker begeleiden en updaten. Na 12 maanden komt de nieuwe werknemer bij jou in dienst. Volledig getraind en gecertificeerd!

Wil je meer weten over dit programma. Neem contact met ons op via incompany@computrain.nl of bel naar 030-2348500.