Ontdek de kracht van Copilot met Ruben van der Zee!

Meld je aan voor ons boeiende Copilot-webinar, dat op donderdag 13 juni om 16.00 uur van start gaat. 

Sluit je online aan bij onze Microsoft-expert Ruben van der Zee! In ons webinar op 13 juni vertelt hij over de essentie van Copilot en waarom het een onmisbare tool is in de huidige tijd. Aan de hand van cases en voorbeelden laat hij je een kleine glimp zien van wat je allemaal kan met Copilot. 

Wat kun je verwachten: 

  • Het belang van Copilot: Ontdek waarom het begrijpen van Copilot cruciaal is in de snel evoluerende wereld van vandaag en waarom het een gamechanger is. 
  • Veiligheid: Duik in de veiligheidsaspecten van Copilot en snap hoe het bijdraagt aan een veiligere en meer betrouwbare werkomgeving. 
  • Positie van Copilot t.o.v. andere tools: Leer op welke punten Copilot zich onderscheidt van andere tools op de markt en waarom je dit wilt gebruiken! 
  • ​Waarom onze training volgen: Ontdek de specifieke redenen waarom het volgen van onze training ‘Werken met Copilot’ essentieel is voor iedereen die het maximale uit Copilot wil halen. 

Schrijf je nu in voor dit toffe informatieve Copilot-webinar! 

Training Werken met Copilot in Microsoft 365

Wil je in de praktijk leren hoe Copilot voor Microsoft 365 je kan helpen om jouw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren? Ontdek het tijdens de training Werken met Copilot in Office 365!