Microsoft Azure Bootcamp

Behaal zoveel mogelijk Microsoft-certificeringen in korte tijd

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

Studievormen

Dag, Zaterdag, Avond en E-learning

Vakgebieden

Beheer

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je in een week jouw kennis van Microsoft Azure verdiepen en zoveel mogelijk Microsoft-certificeringen behalen? In deze bootcamp ga je aan de slag met verschillende onderwerpen op het gebied van Microsoft Azure. Klassikaal leren, zelfstudie, coaching en examinering worden in deze bootcamp gecombineerd om jou de ultieme leerervaring te bieden. Je leert alles over specifieke Azure onderwerpen en je legt de examens ter plekke af. Tijdens de bootcampdagen kun je meerdere (her)examens afleggen. Na afloop is je kennis over Microsoft Azure aanzienlijk gestegen.

Jouw resultaat

 • Je bent gecertificeerd in een of meerdere Microsoft Azure onderwerpen
 • Je hebt je kennis op het gebied van Microsoft Azure enorm uitgebreid
 • Je kunt Microsoft Azure nog beter gebruiken in de praktijk

Aanpak

In deze bootcamp leer je intensief alle ins en outs van specifieke Azure onderwerpen. Je neemt deel aan allerlei korte theoretische sessies en je gaat aan de slag met verschillende oefenexamens. De focus ligt dan ook vooral op de theorie en het behalen van de officiële Azure examens. Tijdens de bootcampdagen beweeg je je constant tussen de diverse trainingsruimten en kun je je individueel voorbereiden op de examens. Deze bootcamp is ontworpen om je zo goed mogelijk op de examens voor te bereiden. Zo kun je wat je geleerd hebt meteen toepassen in de eigen praktijk.

Voorkennis

Het is belangrijk dat je voorafgaand aan deze bootcamp al zoveel mogelijk (online) zelfstudie doet, zodat je optimaal voorbereid bent op de Microsoft-examens.

Studiemateriaal

In deze bootcamp wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt. Zo ga je tijdens de bootcampdagen aan de slag met verschillende oefenexamens.

Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Voor wie

Deze bootcamp is uitermate geschikt voor Azure gebruikers die in korte tijd zoveel mogelijk certificeringen willen behalen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • Een Azure bootcamp is een combinatie van klassikaal leren, zelfstudie, coaching en het afnemen van examens.
 • Deelnemers doen in de weken vooraf zoveel mogelijk (online) zelfstudie om zich optimaal voor te bereiden op de Microsoft examens.
 • Tijdens de bootcampdagen zullen deelnemers zich constant bewegen tussen de diverse trainingsruimtes.
 • Ze krijgen oefenexamens en ze kunnen deelnemen aan allerlei korte theoretische sessies over specifieke Azure onderwerpen (van circa 30-45 minuten)
 • Deelnemers kunnen zich individueel voorbereiden op examens.
 • Deelnemers nemen ook direct ter plekke de examens af.
 • Deelnemers kunnen vaak meerdere examens (of her-examens) afnemen tijdens deze bootcampdagen.
 • Er is geen limiet aan het aantal Microsoft examens dat tijdens die week mag worden afgenomen (behalve de ‘cool-down’ tijden die Microsoft hiervoor heeft)

Examen

Je kunt je individueel voorbereiden op de verschillende examens en de examens worden ter plekke afgenomen. Je kunt vaak meerdere examens (of herexamens) afleggen tijdens deze dagen en er is geen limiet aan het aantal Microsoft-examens dat tijdens die week mag worden afgenomen (behalve de ‘cool-down’ tijden die Microsoft hiervoor heeft).

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Je dient ongeveer 8 weken voor deze bootcampdagen actief bezig te zijn met je (online) zelfstudie. Wij raden aan dat je ongeveer 4 uur per dag hiermee bezig gaat. Maar hoe meer je studeert hoe beter. Want hoe meer je leert, hoe meer examens je kunt behalen. Deze bootcamp duurt 5 dagen. In deze periode kunnen de examens worden afgenomen.

Ongeveer 4 weken voor de bootcampdagen organiseren we een kick-off met alle deelnemers.

De bootcamp wordt verzorgd in de regio !!GEEN GEGEVENS!!.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 2.042,50
Trainingsmateriaal: € 600,-
Examenkosten: € 585,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je jouw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Microsoft Azure Bootcamp

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

Studievormen

Dag, Zaterdag, Avond en E-learning

Vakgebieden

Beheer

Wil je dit met iemand delen?

Mail door