Klaar voor de cloud met Microsoft AzureVolg nu extra voordelig een Azure-training bij Computrain

 Als moderne developer of database-administrator moet u vertrouwd zijn of worden met Microsoft Azure. De cloud-technologieën volgen elkaar immers snel op en de markt heeft een groeiende behoefte aan specifieke kennis en vaardigheden. Computrain houdt daar rekening mee. Niet voor niets zijn we dé IT-opleider van Nederland.

Azure-trainingen voor iedereen

Computrain heeft een breed aanbod Azure-trainingen. Van kortlopende, online trainingen die zich richten op specifieke Azure skills tot blended en klassikale trainingen waarmee u optimaal wordt voorbereid op de Microsoft Azure- examens en -certificeringen. Wilt u meer weten over Azure en de toepassing ervan? Een migratie naar de Azure cloud succesvol laten verlopen? Uw huidige Azure-omgeving optimaliseren? Een verdieping op de Azure-technologie?  Computrain heeft voor iedereen een passende Azure-training. 

Zelfstudie, klassikale lessen en MOC on Demand

Ook biedt Computrain verschillende lesvarianten. Thuis in uw eigen tempo studeren? Liever klassikaal? U heeft zelf de keuze. MOC on Demand is ook mogelijk. Daarbij bepaalt u de verhouding tussen zelfstudie en klassikaal leren zelf. 

MOC on Demand bij Computrain

Speciale actie: tot 37% korting op uw Azure-training bij Computrain

Wilt u extra voordelig een Microsoft Azure-training volgen? Computrain verleent op verschillende Azure-trainingen tot 37% korting. Deze korting kan oplopen tot wel € 800,- voor de trainingen met een certificeringspakket. Dit certificeringspakket krijgt u tijdens deze Azure-campagne bij elke Azure-training die voorbereidt op een officieel Microsoft Azure-examen. Deze trainingen zijn herkenbaar aan het Certified-logo. 

Kies uw training, schrijf u in en profiteer van onze actie

Wilt u weten welke Azure-training voor u geschikt is? Bekijk het onderstaande overzicht. Kies uw training, schrijf u nu in met actiecode Azure17 en profiteer van onze speciale actie. Deze loopt tot en met juni 2017. 

Beginnen met Azure

Heeft u weinig tot geen kennis van cloud-technologieën en wilt u meer over Microsoft Azure weten? Start dan met de training Microsoft Azure Fundamentals. Deze kunt u in verschillende varianten volgen. De trainingen zijn tevens geschikt als voorbereiding op de trainingen Developing Microsoft Azure Solutions (MOC20532) en Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (MOC20533).

Developing Microsoft Azure Solutions (MOC20532)

Bent u al enigszins bekend met Microsoft Azure en wilt u uw kennis ontwikkelen? Bijvoorbeeld als het gaat om het uitbreiden van bestaande ASP.NET-applicaties naar oplossingen in de cloud? Dan is deze training, die ook voorbereidt op het examen 70-532, zeer geschikt. U ontvangt u bij alle varianten van deze training het certificeringspakket ter waarde van € 400,-.

Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (MOC20533)

Wilt u uw Azure-kennis uitbreiden op het gebied van het beheer van Services en Virtual Machines? Dan is deze training, die ook voorbereidt op het examen 70-533, zeer geschikt. U ontvangt bij alle varianten van deze training het certificeringspakket ter waarde van € 400,-.

Architecting Microsoft Azure Solutions (MOC20534/MOC40442)

Deze training, die ook voorbereidt op het examen 70-534, is een combinatie van online zelfstudie en een klassikale workshop. Voor de workshop dient u de online training te hebben afgerond. Tijdens de workshop werkt u in groepjes aan casestudies uit de praktijk. Ook deze training is inclusief het certificeringspakket ter waarde van € 400,-.

In de training Design and Implement Cloud Data Platform Solutions leert u de mogelijkheden en features van het Microsoft Data Platform kennen. Zo bent u in staat beslissingen te nemen voor het ontwerpen en implementeren van public en hybrid cloud-oplossingen. Ook deze training is inclusief het certificeringspakket ter waarde van € 400,-.

Bent u al enigszins bekend met Amazon Web Services en wilt u ook kennismaken met Azure? Dan hebben we de training Azure for AWS Experts voor u.

Azure-certificeringen

Met de Azure-trainingen bereidt u zich optimaal voor op de diverse Azure-examens en de MCSA Cloud Platform-, MCSE Cloud Platform- en Infrastructure-certificeringen. Met de examens 70-532 en 70-533 behaalt u al de MCSA Cloud Platform-certificering. 

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.