Algemeen

Algemeen

New Potentials IT

Vacatures in onder meer IT staan vaak lang lopen. Simpelweg omdat de vraag in deze sector groter is dan het aanbod en het bij potentiele kandidaten ontbreekt aan de juiste opleiding, kennis en/of vaardigheden. Met New Potentials helpt Computrain organisaties aan onvindbare professionals en professionals aan onvindbare passende banen. We selecteren enthousiaste en ambitieuze kandidaten die nog niet over alle kwalificaties beschikken en bieden hen een geschikt opleidingstraject om aan de slag te gaan in een kansrijk beroep.

De geselecteerde deelnemers kunnen bijvoorbeeld werkzoekenden zijn met al een achtergrond in een de IT sector, maar ook werknemers die boventallig zijn of dreigen te worden in hun huidige beroep. Maar ook studenten en young professionals komen in aanmerking.

Elke deelnemer aan het traject wordt intensief omgeschoold totdat deze aansluit bij het profiel van het beroep. Dat doen we heel concreet met de vereiste kennis en vaardigheden die nodig zijn in de praktijk binnen de beroepsgroep en/of organisatie. Omdat de deelnemer ervaring opdoet in de praktijk, heeft hij of zij aan het einde van het traject niet alleen een officiële certificering of erkend diploma behaald, maar ook aangetoond in de praktijk vakbekwaam te zijn. Zo krijgen organisaties altijd goed ingewerkte professionals in dienst.

Voordelen van New Potentials

Met New Potentials kunnen deelnemers op maat worden opgeleid en krijgt hij of zij les van professionals die zelf werkzaam zijn in het vakgebied. Daardoor worden er gedurende het opleidingstraject stuk voor stuk professionals met de juiste kwalificaties afgeleverd. De wensen en eisen van de organisatie kunnen als uitgangspunt in het opleidingstraject worden gebruikt. Daardoor biedt het de organisatie de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft Computrain een uitgebreid aanbod van opleidingen en trainingen in alle vakgebieden en alle mogelijkheden in huis om deelnemers op alle gebieden te scholen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Salessupport Computrain:
NewPotentials@computrain.nl

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.