Studeer kosteloos of met €1.000,- subsidie

Schrijf je nu in en ontvang je aanmeldbewijs. Op 17 maart kun je het STAP-budget voor jouw opleiding aanvragen bij het UWV. 

De ICT-onderwijstrends voor 2022

Louis Spaninks, directeur van de stichting CA-ICT, staat met zijn voeten in de klei van de recente ICT-onderwijsontwikkelingen. Welke trends ziet hij en hoe verwacht hij dat die zich de komende jaren gaan ontwikkelen?

Fysieke lessen weer als vanouds

Het kan niemand ontgaan zijn: vanaf 25 februari vervallen zo goed als alle coronamaatregelen.

Wat houdt dit in voor de trainingen op locatie?
  • Geen mondkapjesplicht meer bij BCN
  • Geen 1,5 meter regel meer in de zalen
  • Restaurants en lounges weer open
  • Zaalopstellingen in U vorm mogen weer, natuurlijk zijn andere opstellingen ook weer mogelijk

Kijk voor meer informatie op Klassikaal weer van start.

Omscholen naar IT

Binnen de IT-sector liggen de banen voor het oprapen. Wil jij aan de slag binnen de IT? Lees dan snel verder en ontdek welke rollen jou de meeste kansen bieden.

Wat weet jij al van Excel? Ben je benieuwd wat je nog kunt leren van Microsoft Excel?

Doe dan nu de gratis test. In 2 minuten weet je precies welke Excel-cursus voor jou het beste is. En je krijgt ook nog 2 weken lang gratis Excel-tips & -tricks.

Reviews

Docenten

Locaties

Lesmateriaal

Begeleiding

Up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws op het gebied van DATA en AI, IT-beheer, Office & Adobe en IT-projectmanagement. We vertellen je over alle ins en outs, houden je up-to-date over bijvoorbeeld Azure, Amazon, Adobe Creative Cloud, Microsoft Office, Agile, Scrum en nog veel meer. Ook ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen en kortingsacties.

Ga je aan de slag met data?

Wil je alles te weten komen over de impact van data binnen jouw sector en welk leertraject je kunt volgen om jezelf hierin te ontwikkelen? Dan is Data Academy perfect voor jou! Starten met je ontwikkeling?

Ontwikkel jezelf met data
Computrain Data Academy