Ontdek de rol van de AI Engineer

Maak jouw organisatie AI Ready met de AI Engineer, de cruciale brug tussen technologie en business. De AI Engineer kan helpen bij de optimalisatie van de marketing-, sales-, finance-, legal-, IT- en HR-afdeling.

Update jezelf bij Computrain!

We vinden het allemaal de normaalste zaak van de wereld. We updaten 1001 devices en processen. Maar we vergeten vaak het belangrijkste 'device’: Onszelf. Wanneer was de laatste keer dat je jezelf hebt geüpdatet? Neem de tijd om stil te staan bij wat JIJ nodig hebt in je baan om gelukkiger te zijn!

Update jezelf met onze Techserie!

Meld je nu aan voor onze techserie editie: GPT’s bouwen!  
Hoor alles over hoe jij je eigen GPT kan bouwen en zo de concurrentie voor blijft in deze gave en praktische workshop gegeven door onze echte expert Sjon Post.
  

Computrain Academy

Wil je alles te weten komen over de impact van data binnen jou sector? Of wil je leren hoe AI jouw werkzaamheden kan automatiseren? Ontdek welke leertrajecten je kunt volgen om jezelf te ontwikkelen op onze Data Academy of AI Academy.

AI Academy Data Academy

Ontdek onze Last Minute Deals!

De Computrain Last Minute Deals hebben wij in het leven geroepen voor iedereen die zich op korte termijn wil ontwikkelen. Met deze deals kan jij profiteren van 15% korting op een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen die gegarandeerd starten. Zit er ook iets voor jou tussen? 

Omscholen naar IT

Binnen de IT-sector liggen de banen voor het oprapen. Wil jij aan de slag binnen de IT? Lees dan snel verder en ontdek welke rollen jou de meeste kansen bieden.

Wat weet jij al van Excel? Ben je benieuwd wat je nog kunt leren van Microsoft Excel?

Doe dan nu de gratis test. In 2 minuten weet je precies welke Excel-cursus voor jou het beste is. En je krijgt ook nog 2 weken lang gratis Excel-tips & -tricks.

24 juni 2024
Taken verdwijnen door AI, banen niet
Uit onderzoek blijkt dat AI 65 procent van de banen gaat beïnvloeden. Dat is een nuancering waard, want AI gaat kenniswerkers vooral bepaalde taken uit handen nemen. Dit betekent dus niet dat 65% van de banen gaat verdwijnen, maar wel dat (Gen)AI impact zal hebben op veel werkzaamheden (zie onderstaand figuur). Hun baan gaat er anders uit zien, maar verdwijnt zeker niet. Op welke manier gaat AI kenniswerk wel en juist niet veranderen? En hoe kun jij als individu en als organisatie daarop inspelen?
18 juni 2024
Vijf redenen waarom Excel nog relevant is voor data-analyse
Bij data-analyse denk je al snel aan complexe software; aan een black box die grote hoeveelheden gegevens omtovert tot nuttige visuele inzichten. Maar niks is minder waar. Het alom bekende Microsoft Excel is namelijk nog steeds een van de meest gebruikte data-analyse-tools. Hoe komt dat?    Een financiële forecast, voorraadbeheer of sales overzicht. Voor dergelijke data-analyse heb je geen fancy analytics software nodig. Dit doe je namelijk net zo makkelijk met Microsoft Excel – zelfs wanneer je Python of R wilt gebruiken. In dit artikel geven we je vijf redenen waarom Microsoft Excel nog steeds heel bruikbaar is voor data-analyse. 
21 september 2023
Wat is de visie van Computrain? Directeur Martijn Steffers vertelt
Ons werk digitaliseert. Wie vergadert er niet virtueel en gebruikt geen software als Excel en PowerPoint? Daarnaast moeten IT-professionals bijblijven met de elkaar snel opvolgende technologische ontwikkelingen en moeten managers weten hoe ze met data-inzichten processen optimaliseren.

Reviews

Docenten

Locaties

Lesmateriaal

Begeleiding

Up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws op het gebied van DATA en AI, IT-beheer, Office & Adobe en IT-projectmanagement. We vertellen je over alle ins en outs, houden je up-to-date over bijvoorbeeld Azure, Amazon, Adobe Creative Cloud, Microsoft Office, Agile, Scrum en nog veel meer. Ook ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen en kortingsacties.

Ga je aan de slag met data?

Wil je alles te weten komen over de impact van data binnen jouw sector en welk leertraject je kunt volgen om jezelf hierin te ontwikkelen? Dan is Data Academy perfect voor jou! Starten met je ontwikkeling?

Ontwikkel jezelf met data
Computrain Data Academy