Volg onze gratis trainingen

Op 20 en 21 januari geeft Computrain een gratis Agile- en Scrum training. Op 3 en 4 maart kun je geheel kosteloos een PRINCE2® training volgen.

Deelname aan deze klassikale, tweedaagse training is volledig gratis. Informeer naar de voorwaarden en schrijf je snel in want vol=vol.

Bel een van onze opleidingsadviseurs op 030-2348500 of mail naar info@computrain.nl om je in te schrijven. Kijk voor meer informatie bij onze kosteloze trainingen.

Nieuwe Corona maatregelen

Update: Vrijdag 12 november heeft het kabinet nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Hoewel maatregelen zijn aangescherpt mogen wij klassikale lessen blijven verzorgen op de locaties van BCN. Uiteraard hanteren we hier strikte coronamaatregelen en kan er ook nog gewoon virtueel worden getraind.

Aan jou dus de keuze hoe je jouw trainingen wilt volgen. Deze keuzevrijheid blijft, omdat het gegarandeerd veilig kan!

Kijk voor meer informatie op Klassikaal weer van start.

Omscholen naar IT

Binnen de IT-sector liggen de banen voor het oprapen. Wil jij aan de slag binnen de IT? Lees dan snel verder en ontdek welke rollen jou de meeste kansen bieden.

Met jouw ambitie zit het wel goed. Maar hoe zit het met je skills?

Ontdek met de IT-Pro Test op welke vlakken jouw vaardigheden achterblijven en hoe jij jezelf verder kan ontwikkelen.

Wat weet jij al van Excel? Ben je benieuwd wat je nog kunt leren van Microsoft Excel?

Doe dan nu de gratis test. In 2 minuten weet je precies welke Excel-cursus voor jou het beste is. En je krijgt ook nog 2 weken lang gratis Excel-tips & -tricks.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.

Trainers uit de praktijk

Als jij beter wilt worden in je werk, helpt een training of opleiding je vooruit. Maar dat lukt alleen met de juiste persoonlijke begeleiding. Daarom stellen we hoge eisen aan onze trainers. Bij Computrain krijg je les van ervaren, gecertificeerde IT-specialisten uit de praktijk. Onze trainers weten dus heel goed waar jij in je functie mee te maken hebt. ​Hun praktische tips en adviezen kun jij morgen al gebruiken in je eigen werk.
 

Locatie vlakbij jou

Er is altijd een trainingslocatie van Computrain bij jou in de buurt. Op onze locaties door heel Nederland ben je van alle gemakken voorzien. Ze zijn ook goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Dit zeggen anderen over Computrain

Waarom je bij Computrain moet zijn voor de uitbreiding van je IT-kennis? Dat laten we onze klanten en partners graag zelf vertellen. Hun oordeel:

Docenten

Locaties

Lesmateriaal

Begeleiding

Up-to-date blijven?Hoe je het beste uit IT haalt? Laat je informeren en inspireren via onze nieuwsbrief en ons digitale magazine. Je ontvangt dan het laatste IT-nieuws, tips en achtergrondartikelen op het gebied van Office, Beheer, Development, Business IT en Projectmanagement. En je bent als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen en kortingsacties.