Korting op jouw opleiding met STAP

Wil je korting krijgen op jouw opleiding bij Computrain? Vanaf 1 juli kun je weer STAP-subsidie aanvragen bij het UWV.

De ICT-onderwijstrends voor 2022

Louis Spaninks, directeur van de stichting CA-ICT, staat met zijn voeten in de klei van de recente ICT-onderwijsontwikkelingen. Welke trends ziet hij en hoe verwacht hij dat die zich de komende jaren gaan ontwikkelen?

Fysieke lessen weer als vanouds

Het kan niemand ontgaan zijn: vanaf 25 februari vervallen zo goed als alle coronamaatregelen.

Wat houdt dit in voor de trainingen op locatie?
  • Geen mondkapjesplicht meer bij BCN
  • Geen 1,5 meter regel meer in de zalen
  • Restaurants en lounges weer open
  • Zaalopstellingen in U vorm mogen weer, natuurlijk zijn andere opstellingen ook weer mogelijk

Kijk voor meer informatie op Klassikaal weer van start.

Omscholen naar IT

Binnen de IT-sector liggen de banen voor het oprapen. Wil jij aan de slag binnen de IT? Lees dan snel verder en ontdek welke rollen jou de meeste kansen bieden.

Wat weet jij al van Excel? Ben je benieuwd wat je nog kunt leren van Microsoft Excel?

Doe dan nu de gratis test. In 2 minuten weet je precies welke Excel-cursus voor jou het beste is. En je krijgt ook nog 2 weken lang gratis Excel-tips & -tricks.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.

Trainers uit de praktijk

Als jij beter wilt worden in je werk, helpt een training of opleiding je vooruit. Maar dat lukt alleen met de juiste persoonlijke begeleiding. Daarom stellen we hoge eisen aan onze trainers. Bij Computrain krijg je les van ervaren, gecertificeerde IT-specialisten uit de praktijk. Onze trainers weten dus heel goed waar jij in je functie mee te maken hebt. ​Hun praktische tips en adviezen kun jij morgen al gebruiken in je eigen werk.
 

Locatie vlakbij jou

Er is altijd een trainingslocatie van Computrain bij jou in de buurt. Op onze locaties door heel Nederland ben je van alle gemakken voorzien. Ze zijn ook goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Dit zeggen anderen over Computrain

"Ik ga veel elementen nooit meer vergeten en ga deze fase in mijn leven zien als een nieuwe start. Voor vrijwel iedereen is in deze periode de wereld opengegaan. Voor mij is in het bijzonder de IT-wereld open gegaan. Mede dankzij jullie!" - Henk, NS
"We hebben naast alle lessen en opdrachten een immense groei doorgemaakt als professionals, als groep en ook als mens. Nu ik eraan terugdenk, ben ik als mens misschien wel het meest gegroeid: elkaar zien en helpen, uitdagingen aangaan, falen, opstaan en sprongen durven nemen. Dat gaat allemaal veel verder dan IT en de werkvloer." - Jasper, NS
"Het was leuk om te zien hoe je theorie in de praktijk toepast. Mijn passie en interesse ligt bij het netwerk. Hier is mijn opdracht dus op gefocust. Bij het project haalde ik veel plezier uit het onderzoek, contacten leggen en diep erin duiken.." - Alex, Lely

Docenten

Locaties

Lesmateriaal

Begeleiding

Up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws op het gebied van DATA en AI, IT-beheer, Office & Adobe en IT-projectmanagement. We vertellen je over alle ins en outs, houden je up-to-date over bijvoorbeeld Azure, Amazon, Adobe Creative Cloud, Microsoft Office, Agile, Scrum en nog veel meer. Ook ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe trainingen en kortingsacties.