Volg je Red Hat-training bij een Red Hat Certified Training Partner

Om professionals zoals jij te helpen met het beste gebruik van hun Red Hat-software, zijn er diverse trainingen en certificeringen. Je kunt bij Computrain kiezen uit een breed opleidingsaanbod, waaronder onderdelen uit het cloudportfolio: Red Hat OpenStack, CloudForms, OpenShift en Ansible.

Voor het trainen van IT-professionals over de open source-software van Red Hat, heeft Red Hat enkele Certified Training Partners aangewezen, waaronder Computrain. Je kunt bij ons rekenen op actueel lesmateriaal van hoge kwaliteit en de beste en meest ervaren Red Hat-trainers. We hebben trainingen voor Windows-netwerkbeheerders die Linux-vaardigheden willen opdoen én voor de meer ervaren Linux-/Unix-systeembeheerders of -operators die zich verder willen ontwikkelen.

Voor jou relevante Red Hat-cloudtrainingen

Wil je jouw kennis verbreden of verdiepen op het gebied van een hybride cloudinfrastructuur? Zorg dan dat er binnen het team de juiste kennis en vaardigheden aanwezig zijn. Een selectie trainingen:

Advies nodig?

Vragen over onze Red Hat-trainingen? Laat je vrijblijvend adviseren over de Red Hat-training en studievariant die bij jou past. Neem contact met ons op.

Wellicht ook interessant